Empoli - AC Milan. Ultimele șapte confruntări directe au bifat goluri în ambele porți

Partida care inchide etapa intermediara cu numarul 6 din Serie A este cea dintre Empoli si Milan, programata de la ora 22:00. Rosonneri cauta o noua victorie pe teren strain in timp ce oaspetii sunt pregatiti sa le faca viata grea echipei din Milano.
empoli milan

Empoli are un start greoi de sezon, asteptandu ma totusi sa vad o echipa care ar fi trebuit sa incerce la inceput sa scoata mai multe puncte pentru ca odata cu trecerea timpului si asezarea lucrurilor in cadrul altor formatii, va fi destul de greu pentru albastrii sa mai miste in fata unui adversar, fie el si de mijlocul clasamentului. Formatia condusa de la margine de italianul Andreazzoli nu a reusit pana in acest moment decat o singura victorie si aceea in prima etapa in fata lui Cagliari, iar de atunci lucrurile se invart in jurul egalurilor si infrangerilor. In acest moment, albastrii se afla pe locul 17 cu 4 puncte si avand un golaveraj de 4 la 6, ne fiind chiar atat de ingrijorator pentru acestia insa redresarea ar trebui sa apara destul de repede. Empoli nu a jucat rau in nicio partida insa lipsa de curaj in atac si greselile frecvente din aparare a condus la rezultate care nu le ofera un moral prea bun lui Caputo&Co.

AC Milan a investit ceva in aceasta vara si este pregatita sa realizeze un sezon mult mai bun decat cel precedent, rosonerri avand totusi nevoie si de omogenitate pentru ca echipa sa functioneze la parametri maximi. Formatia condusa de pe banca de Genaro Gattuso detine in fapt spiritul acestei legende insa calitatea din punct de vedere tactic lipseste destul de mult. Formatia italianului se afla pe locul 16 cu 5 puncte si avand un golaveraj de 7 la 7. O pozitie complet de nerecunoscut pentru un asemenea club care insa nu prea s a legat de succese in ultima vreme. Dupa succesul din fata Romei pe San Siro, au urmat doua rezultate mai putin favorabile, un 1 1 pe terenul celor de la Cagliari in care Higuain reusise sa inscrie primul gol in tricoul rosonerilor si un 2 2 pe teren propriu contra celor de la Atalanta in care Milanul nu s a prezentat deloc bine pe faza defensiva, fiind principala problema care trebuie rezolvata in acest moment.

Partidele anterioare dintre cele doua formatii au avut mai mereu goluri in ambele porti, iar faptul ca in acest moment albastrii lui Andreazzoli spera la o remontada in timp ce Milanul prezinta mari probleme in aparare, putem asista din nou la un rezultat cu cel putin 2 goluri pe tabela.

Pont Pariuri Slovenia - Cipru