Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cremonese vs Salernitana ponturi pariuri și pronosticuri 03.06.2023

Ultima etapă din cadrul campionatului italian propune duelul dintre Cremonese și Salernitana, acesta fiind programat să se joace sâmbătă seara, de la ora 22:00, urmând să se desfășoare pe "Stadio Giovanni Zini", unde ne așteptăm ca golurile să nu lipsească.
Cremonese vs Salernitana
June 03,2023
22:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Cremonese vs Salernitana

Acest meci este unul destul de complicat, fiind greu de anticipat din punct de vedere al învingătoarei, de aceea o evităm pariurile pe soliști, care sunt totuși destul de riscante. Salernitana este ceva mai bună, e drept, însă Cremonese va încerca le ofere fanilor un rezultat pozitiv la ultimul joc în primul eșalon. Așadar, ne așteptăm avem parte de reușite la ambele porți, de aceea vom paria în consecință, la o cotă de 1.47 oferită de Betano.

Ponturi Cremonese – Salernitana

Ambele marchează - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Cremonese

  • În ciuda faptului este echipa gazdă și are de partea sa avantajul propriului teren, pornește cu șansa a doua la casele de pariuri, ceea ce nu surprinde deloc, având în vedere faptul va da piept cu o adversară ceva mai bună.
  • Gruparea gazdă nu a reușit producă surpriza în acest sezon, retrogradând în eșalonul secund, acolo unde a jucat în stagiunea anterioară. În acest moment ocupă penultimul loc, cu 24 de puncte, până acum reușind patru victorii și 12 remize, suferind 21 de înfrângeri, în toate aceste partide marcând 34 de goluri, primind 69.
  • Cremonese traversează o perioadă nefastă, având în vedere faptul vine după trei înfrângeri consecutive. Aceasta a pierdut pe rând cu Juventus, Bologna și Lazio, în duelurile cu acestea marcând trei goluri, primind însă nu mai puțin de zece.

ECHIPA PROBABILA: Carnesecchi; Sernicola, Ferrari, Bianchetti, Valeri; Castagnetti, Meite; Pickel, Galdames, Okereke; Tsadjout

Salernitana

  • Dacă ne raportăm la parcursul din această stagiune, putem spune fără stăm pe gânduri este o echipă mai bună, așa nu este de mirare faptul pornește ca favorită, chiar dacă va avea o misiune dificla, urmând totuși joace în deplasare.
  • Oaspeții acestei partide se situează pe treapta a 15-a a clasamentului din Serie A, fiind la 11 puncte de zona retrogradării. Cele 37 de etape de până acum le-au adus nouă victorii, 15 remize și 13 înfrângeri, în toate aceste partide înscriind 48 de goluri, primind cu 12 mai multe.
  • Spre deosebire de adversara sa, Salernitana este într-o formă mai bună, având în vedere faptul este neînvinsă în ultimele trei runde de campionat. În acest interval le-a învins pe Atalanta și Udinese, de fiecare dată pe teren propriu, remizând cu AS Roma în deplasare.

ECHIPA PROBABILA: Ochoa; Daniliuc, Gyomber, Pirola; Kastanos, Bohinen, Coulibaly, Mazzocchi; Candreva, Botheim; Piatek

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Cremonese

Pariază pe Cota 1.47 la Betano!

Plasează pariul