Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cremonese vs Monza ponturi și pronosticuri 14.01.2023

De la ora 16:30, Cremonese și Monza se vor înfrunta în prima partidă a zilei de sâmbătă din Serie A. Meciul are loc pe Stadio Giovanni Zini și este transmis de Orange Sport și Prima Sport 4.
Cremonese vs Monza
January 14,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Cremonese vs Monza

Gazdele nu au ce pierde, deoarece intră în joc din postura de ultime clasate și în contextul acesta putem asista la un nou joc interesant, unde tabela să sufere modificări repetate. Peste 2.5 goluri este recomandarea mea, cotă 2.10 la Superbet.

Ponturi Cremonese – Monza

Victorie Sevilla - Cota 1.53⭐
Pariază acum

Cremonese

  • A încheiat anul trecut cu un eșec, iar nivelul jocului său nu s-a îmbunătățit nici în 2023, când a pierdut în cele două partide deja disputate.
  • A debutat în noul an cu eșecul de pe terenul propriu împotriva lui Juventus Torino. Meciul s-a încheiat cu 0-1 și a fost urmat de un alt eșec fără gol marcat. Cremonese a cedat cu 0-2 în fața Veronei.
  • Cu unul dintre cele mai slabe atacuri și cele mai slabe compartimente defensive, Cremonese ocupă lejer ultimul loc, cu doar 7 puncte.

Echipă probabilă: Carnesecchi – Ferrari, Bianchetti, Lochoshvili – Valeri, Castagnetti, Pickel, Sernicola – Zanimacchia – Dessers, Buonauito

Monza

  • Cu obiectiv să fixat să joace și la anul în Serie A, Monza se află pe locul 15, cu 18 puncte și este la egalitate cu Salernitana.
  • Ea se află într-o formă decentă pentru obiectivul pe care și l-a fixat și chiar le-a pus piedică unor formații cu pretenții. A fost egala Fiorentinei și a lui Inter, ambele meciuri având loc în acest an.
  • A debutat în 2023 cu egalul de la Firenze, 2-2. Cu o săptămână în urmă a revenit de la 0-1 și 1-2 împotriva lui Inter, marcând golul egalizator în minutul 3 al prelungirilor. A fost un autogol, dar înscris în urma acțiunilor repetate purtate de Monza.

Echipă probabilă: Di Gregorio – Marlon, Mari, Izzo – Birindelli, Machin, Pessina, Carlos – Ciurria, Dany Mota

Pariază la Superbet pe meciurile din Serie A!

Plasează pariul