Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cremonese vs Bologna ponturi pariuri și pronosticuri 20.05.2023

Etapa cu numărul 36 din cadrul campionatului italian propune duelul dintre Cremonese și Bologna, acesta fiind programat să se joace sâmbătă după-amiază, de la ota 16:00, urmând să se desfășoare pe "Stadio Giovanni Zini".
Cremonese vs Bologna
May 20,2023
16:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Cremonese vs Bologna

Cremonese își joacă ultima șansă la evitarea retrogradării, iar în mod normal ar trebui abordeze această partidă într-o manieră ofensivă, ținând cont de faptul este obligată obțină victoria. Totuși, Bologna este o echipă ceva mai bună, de la care așteptăm minim un gol. Așadar, mizăm pe faptul vom asista la un duel cu reușite la ambele porți, de aceea pariem în consecință, într-o cotă de 1.75 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Cremonese – Bologna

Ambele marchează - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Cremonese

  • Este una dintre cele mai slabe echipe angrenate în actuala ediție de Serie A, atât din punct de vedere al valorii, cât și al parcursului, așa nu este o surpriză faptul pornește cu șansa a doua în această confruntare, în ciuda faptului beneficiază de avantajul propriului teren.
  • Înainte de această etapa, formația gazdă este penultima în clasament, cu doar 24 de puncte, fiind la șase lungimi de locul 17, ultimul ce se salvează de la retrogradare. Cele 35 de etape de campionat i-au adus doar patru victorii, remizând de 12 ori, suferind 19 înfrângeri, în urma acestor confruntări înscriind 31 de goluri, primind nu mai puțin de 61.
  • În ultimul joc disputat pe teren propriu, Cremonese a obținut un succes extrem de important, reușind o învingă pe Spezia cu 2-0. A urmat însă apoi o înfrângere cu același scor la Torino, pe terenul lui Juventus, întrerupând astfel o serie de patru partide consecutive fără eșec.

ECHIPA PROBABILA: Carnesecchi; Chiriches, Lochoshvili, Vasquez; Sernicola, Meite, Pickel, Valeri; Galdames; Okereke, Ciofani

Bologna

  • Este fără îndoială echipa superioară, aceasta dispunând de un lot mai valoros, având mai multă experiență, dar și un parcurs mai bun în campionat, astfel agențiile de pariuri au motive o dea ca favorită, chiar dacă nu va avea o misiune facilă, jucând totuși în deplasare.
  • Rosalbaștrii” se găsesc în acest moment în zona mediană a clasamentului din Serie A, ocupând mai exact locul 11, cu 47 de puncte acumulate de-a lungul celor 35 de etape de până acum. Aceștia au izbutit 12 victorii și 11 remize, pierzând de 12 ori, în toate aceste dueluri înscriind 43 de goluri, primind cu unul mai mult.
  • Bologna nu strălucește în ultima perioadă, având în vedere faptul este fără victorie de o lună și jumătate, ultima dată învingând-o pe Atalanta în deplasare, de atunci disputând șase partide. În acest interval a pierdut de două ori, obținând patru rezultate de egalitate, ultimul venind în etapa anterioară, în duelul de pe teren propriu cu AS Roma.

ECHIPA PROBABILA: Skorupski; Posch, Bonifazi, Lucumi, Cambiaso; Schouten, Dominguez; Orsolini, Ferguson, Barrow; Arnautovic

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Cremonese

Pariază pe Cota 1.75 la Betano!

Plasează pariul