Chievo - Juventus. Cristiano Ronaldo debutează în tricoul juventinilor.

În această sâmbătă se redeschide sezonul în Seria A TIM, oferind publicului două partide extrem de interesante care privesc principalele formații din fotbalul italian. Unul dintre aceste jocuri este cel dintre Chievo și Juventus, partida de deschidere de altfel al noului sezon, duel programat de la ora 19:00 pe Stadio Marc'Antonio Bentegodi. Campioana este pregătită să debuteze cu dreptul în noul sezon alături de cea mai importantă achiziție: Cristiano Ronaldo.
chievo juventus

Chievo Verona, gazda acestei partide, pornește conform caselor de pariuri cu șansa a doua la victorie, lucru destul de logic dacă stăm să analizăm calitatea lotului galbenilor comparativ cu cel al combatantei din această seară. Formația condusă de la margine de Lorenzo D Anna a reușit să se salveze de la retrogradare pe ultima sută de metri deși locul 14 ar putea spune altceva. Galbenii au câștigat ultimele trei jocuri din finalul sezonului, trezindu-se astfel aflați fără nicio grijă cu privire la retrogradare, dar mai cu seamă cu bucurie că se vor lupta încă un an în Seria A. Perioada de pregătire a fost una destul de bună pentru echipa din Verona care a încercat să fixeze cât se poate de bine compartimentele înaintea start-ului de sezon, ajutată de altfel și de jocul din cupă de acum ceva timp contra celor de la Pescara, scor 1-0 în favoarea lui Chievo.

Juventus Torino, oaspetele de seamă de pe Stadio Marc Antonio Bentegodi, se deplasează până în Verona pentru a debuta în noul sezon de Seria A, campionat pe care și-l dorește să îl încheie în vara anului viitor pe prima poziție. Formația lui Massimiliano Allegri a reușit să câștige sezonul trecut titlul de campioană cu un avans de doar 4 puncte, având o șansă uriașă la un moment dat datorită formei slabe prin care a trecut echipa napoletană cu care se lupta la campionat, izbutând astfel să ridice deasupra capului al 8-lea titlu consecutiv. Campioana are multe de realizat și în acest an mai ales că lucrurile pentru juventini au început să dobândească o cu totul altă față odată cu venirea anumitor jucători sau mai exact a unui fotbalist care reprezintă o bună bucată din istoria fotbalului modern. Cristiano Ronaldo a semnat în această vară cu Juventus și este pregătit pentru o nouă experiență în campionatul italian, fiind convins că va reuși să cucerească și alături de torinezi trofee importante.

Atât Chievo cât și Juventus își doresc să debuteze cu dreptul în noul sezon, fiind convins că vom avea parte de o partidă extrem de disputată în această seară. Juventinii au victorii pe linie pe terenul celor de la Chievo de cca 8 ani de zile, iar acest lucru are mari șanse să se păstreze și după prima rundă din acest sezon, mai ales dacă Ronaldo alături de colegii săi vor fi la capacitate maximă contra formației lui Lorenzo D Anna. Voi miza astfel pe o victorie a celor de la Juventus, și chiar la o diferență de cel puțin 2 goluri.

Pronosticuri Athletic Bilbao - Real Madrid