Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Bologna vs AC Milan ponturi pariuri și pronosticuri 15.04.2023

Sâmbătă seara, de la ora 16:00, în cadrul etapei cu numărul 30 din Serie A, AC Milan se va deplasa pe „Stadio Renato Dall'Ara”, acolo unde va da piept cu cei de la Bologna. Meci echilibrat?
Bologna vs AC Milan
April 15,2023
16:00

Ponturi Bologna vs AC Milan

GG - cotă 1.60 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Bologna vs AC Milan

AC Milan nu își permite pași greșiți în lupta pentru top 4, astfel că are mare nevoie de puncte. Se anunță o deplasare grea, asta pentru că Bologna este un adversar incomod, în formă și cu moral bun. Cred că pentru acest joc, cea mai bună opțiune este un pariu pe goluri la Unibet. Recomand pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.65.

Bologna

  • Bologna este pe o pantă ascendentă, aceștia fiind neinvinsi de 4 etape. După ce a câștigat clar cu Udinese (3-0), în runda precedentă s-a impus pe terenul celor de la Atalanta (0-2).
  • În prezent, trupa pregătită de Motta Thiago se află pe locul 8 în Serie A, cu 43 de puncte strânse în 29 de etape, cu șanse mici la un loc de cupe europene.
  • Trebuie să știi că Bologna a câștigat o singură dată cu AC Milan în ultimii 15 ani, iar asta se întâmpla tocmai în 2016. Poate produce surpriza? 3.30 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Skorupski – Posch, Soumaoro, Lucumí, Kyriakopoulos – Schouten – Soriano, Moro, Ferguson, Barrow – Sansone

AC Milan

  • AC Milan este la un pas de semifinalele Champions League, după victoria cu 1-0 din manșa tur cu Napoli.
  • Nu se poate lăuda cu aceleași evoluții bune și în campionat, acolo unde are o singură victorie în ultimele 5 etape (0-4 cu Napoli).
  • „Rossonerii” nu mai au șanse la Scudetto în acest sezon și se luptă pentru prezența în top 4. AC Milan este pe locul 4 în Serie A, cu 52 de puncte, având o singură lungime peste Inter.
  • „Diavolul Milanez” este neînvins în ultimele 14 dueluri directe cu Bologna (12 victorii și 2 remize) – în tur a câștigat cu 2-0. Se impune echipa pregătită de Stefano Pioli și în acest joc? 2.25 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Maignan – Calabria, Thiaw, Tomori, Hernandez – Pobega, Tonali – Messias, Bennacer, Leão – Giroud

Pariază pe COTA 1.65 la Unibet!

Plasează pariul