Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Atalanta vs Bologna ponturi pariuri și pronosticuri 08.04.2023

Atalanta vs Bologna este un duel din etapa cu numărul 29 din Serie A, ce va avea loc sâmbătă 8 aprilie 2023, de la ora 17;30. Înfruntarea de pe "Gewiss Stadium" se anunță una cu multe goluri, mai ales că ambele echipe sunt într-o formă bună.
Atalanta vs Bologna
April 08,2023
17:30

Ponturi Atalanta vs Bologna

sub 2.5 goluri - cotă 2.05 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Atalanta vs Bologna

Pentru a rămâne în cursa pentru locurile de Champions League, Atalanta trebuie să câștige acest meci. Însă, Bologna este o formație incomodă, capabilă de surprize și cu resurse necesare pentru a pune probleme. Recomand pronosticul „peste 2.5 goluri”, la o cotă de 1.90 la Winmasters!

Atalanta

  • Echipa condusă de Gian Piero Gasperini este într-o ușoară creștere de formă și a ajuns la două victorii consecutive. Atalanta a câștigat pe rând cu Empoli (2-1) și cu cei de la Cremonese (1-3).
  • Formația din Bergamo este doar pe locul 6 în Serie A, cu 45 de puncte, fiind la 3 lungimi distanță de top 4 (locuri de Champions League).
  • Așa cum era de așteptat, Atalanta domină duelurile directe cu cei de la Bologna, fiind neînvinsă în ultimele 6 întâlniri (4 victorii și 2 remize). Poate câștiga și această partidă? 1.66 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Musso – Palomino, Scalvini, Djimsiti – Zappacosta, De Roon, Ederson, Maehle – Pasalic – Hojlund, Zapata

Bologna

  • Bologna vine după o victorie categorică, 3-0 pe teren propriu Udinese. Astfel, oaspeții rămân neinvinsi de 3 etape, după remizele cu Lazio și Salernitana.
  • În prezent, trupa pregătită de Motta Thiago se află pe locul 8 în Serie A, cu 40 de puncte strânse în 28 de etape, cu șanse mici la un loc de cupe europene.
  • Trebuie să știi că Bologna a câștigat o singură dată în istorie pe terenul celor de la Atalanta, iar asta se întâmpla tocmai în 2009. Poate produce surpriza? 5.30 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Skorupski – Posch, Lucumi, Soumaoro, Kyriakopoulos – Schouten, Dominguez – Orsolini, Ferguson, Soriano – Barrow

Pariază pe COTA 1.90 la Winmasters!

Plasează pariul