AS Roma - Frosinone. Romanii sunt obligați să câștige în această seară

Situația în Italia este extrem de delicată pentru unele formații de top, iar aici ne referim la AS Roma care este nevoită să facă o partidă mare împotriva celor de la Frosinone, începând cu ora 22:00 pe Stadio Olimpico acolo unde fanii speră să nu mai vadă un eșec în dreptul favoriților.
as roma Frosinone

AS Roma are un start de sezon competițional extrem de slab din toate punctele de vedere, echipa ne arătând ghinion în jocurile prestate de nu a izbutit să scoată puncte, ci pur și simplu nu a avut puterea și capacitatea să demonstreze că merită să câștige vreun joc. Formația antrenată de la margine de Eusebio Di Francesco a uimit o lume întreaga cu performanța calificării în semifinalele UCL din sezonul precedent, însă în cel actual dezamăgește profund. AS Roma se află pe locul 14 cu 5 puncte obținute, o singură victorie în contul romanilor până în acest moment și aceea venită chiar în prima etapă la Torino, scor 1-0 pentru Dzeko&Co. Romanii suferă foarte mult în ce privește construcția la mijlocul terenului acolo unde Cristante și Pellegrini nu sunt prea eficienți față de Nainggolan și Strootman. După egalul neașteptat de pe teren propriu în fața lui Chievo, scor 2-2, a urmat un eșec complet meritat pe Santiago Bernabeu la debutul în UCL, scor 3-0 pentru Los Blancos. Ultima etapă a pus capac celor de la AS Roma care nu se așteptau să piardă și deplasarea de la Bologna, scorul fiind de 2-0 pentru gazde.

AS Roma echipa probabila: Olsen – Kolarov, Fazio, Manolas, Florenzi – Cristante, Nzonzi, Pastore – Shaarawy, Dzeko, Under

Frosinone nu reușește până în acest moment să depășească starea de emoție în partidele importante din Serie A, având până în acest moment dueluri extrem de complicate contra unor formații care se luptă pentru cupele europene în fotbalul italian. Echipa antrenată de la margine de italianul Longo se află pe locul 19 cu un singur punct obținut până în acest moment, un egal scos în fața Bologniei. Înafară de acest rezultat pozitiv, Frosinone a pierdut restul partidelor contra Atalantei în prima etapă, scor 4-0, în deplasarea de la Lazio, scor 1-0 când echipa a reușit să reziste extrem de mult, dar fără să conteze în atac, acasă cu Sampdoria când a fost demolată cu un 5-0 destul de dureros și etapa trecută tot pe arena proprie contra campioanei din sezonul trecut, Juventus câștigând cu doar 2-0, și acele goluri înscrise în ultimele 10 minute ale partidei.

Frosinone echipa probabila: Sportiello – Capuano, Salamon, Goldaniga – Zampano, Hallfredsson, Maiello, Chibsah, Molinaro – Campbell, Perica

Ambele echipe vor încerca să se descătușeze în această seară pe Olimpico deoarece starea prin care trec privind la rezultatele obținute în ultima vreme va impune un joc concentrat pe atac, punctele fiind extrem de importante în această seară. AS Roma are datoria morală să învingă acasă echipa lui Longo, în timp ce Frosinone are șansa să profite de starea de spirit extrem de tensionată la echipa romană și să înscrie primul gol din acest sezon chiar pe Olimpico. Voi miza astfel pe un gol marcat de oaspeți, dar pe o victorie de senzație a lui Dzeko&Co.

Pont pariuri Macedonia - Liechtenstein