AS Roma - Chievo Verona. Romanii au victorii pe linie în fața galbenilor

Jocul ce deschide ziua de fotbal italian din Serie A este cel dintre AS Roma și Chievo Verona programat de la ora 13:30 pe stadionul Olimpico din capitala Italiei. Formația condusă de la margine de Eusebio Di Francesco are mare nevoie de puncte, iar cu siguranță duelul ar trebui să îi poziționeze pe romani la final ca victorioși în fața galbenilor din Verona.
as roma chievo

AS Roma traversează o perioadă destul de grea o dată cu începerea noului sezon, fiind într-adevăr surprinsă de adversari în majoritatea momentelor, dar mai ales pe ea deoarece s-au schimbat destul de multe în cadrul lotului, iar cu siguranță acest lucru a afecat întreg nucleul din sezonul trecut când lucrurile au mers impecabil o bună bucată de vreme. Romanii lui Di Francesco au reușit până în acest moment să obțină doar 4 puncte din 9 posibile, fiind pe locul 10, fix la mijlocul clasamentului, o poziție ce nu este demnă de un asemenea club. AS Roma a reușit să câștige pe terenul celor de la Torino, scor 0-1, urmând apoi să remizeze pe teren propriu cu Atalanta după un meci nebun de 3-3 când a reușit să revină de la un handicap de două goluri. Ultima etapă a oferit un prim eșec pentru romani în acest sezon, 2-1 pe terenul celor de la AC Milan, fiind într-adevăr o surpriză pentru clubul antrenorului italian ce este nevoit să își ia revanșa în această după-amiază.

Chievo Verona nu are nici ea un start foarte bun de sezon deoarece în majoritatea partidelor disputate s-au comis foarte multe greșeli din punct de vedere ofensiv, lucru ce a afectat foarte mult poziționarea galbenilor pe un loc mai sus în Serie A. Formația condusă de la margine de D Anna a reușit să obțină un singur punct în acest sezon chiar în ultima etapă. Meciul de acasă în fața celor de la Empoli a spart gheața pentru echipa din Verona care a reușit să înregistreze un egal în fața albaștrilor după un joc extrem de încrâncenat și de dificil mai ales că fiecare dintre formații putea da lovitura în orice moment la prima greșeală a adversarului. Dacă Empoli nu a rueșit în 90 de minute să înscrie măcar un gol, Fiorentina și Juventus au făcut acest lucru de 9 ori în total, campioana doar de 3 ori în timp ce trupa Viola de 6 ori, fiind un eșec extrem de usturător pentru galbeni, frustrare ce s-a transformat într-o motivație în plus pentru jocurile viitoare.

Romanii au prima șansă la victorie conform caselor de pariuri deoarece pe lângă terenul propria și faptul că vor fi împinși de la spate de un public numeros, aceștia reprezintă un grup mult mai valoros și mai experimentat care se poate ridica oricând și chiar să administreze un nou eșec usturător pentru galbeni. Cinci ani au trecut de la ultima victorie a celor de la Chievo pe Olimpico, lucru ce nu cred că se va schimba de această dată, mizând astfel pe o victorie categorică a lui Dzeko&Co.