AS Roma - Atalanta. Va fi spectacol pe Olimpico?

AS Roma trage cortina etapei a doua pe Olimpico Stadium unde va da piept de la ora 21:30 contra celor de la Atalanta. Cele două formații au început cu dreptul în noul sezon, câștigând în prima etapă, iar cu siguranță vom avea parte de un joc destul de încins, atât în tribune cât și pe teren. Partida va fi transmisă în direct pe Telekom Sport.
as roma atalanta

AS Roma primește vizita celor de la Atalanta în prima partidă pe Olimpico din noul sezon, iar cu siguranță aceasta este nevoită să facă prestație excelentă la întâlnirea cu fanii, mai ales că bookmakerii îi oferă titlul de favorită. Dacă anul trecut situația a stat destul de diferit față de campionatele precedente, Eusebio Di Francesco este pus pe cai mari în acest sezon deoarece vrea să readucă la AS Roma un trofeu. Venirile lui N Zonzi, Pastore, Kluivert Jr și Defrel ar trebui să o ajute în noul sezon, fiind fotbaliști pe care se bazează destui oameni că vor confirma la clubul roman. Meciul din prima etapă contra formației din Torino a fost un real succes pentru De Rossi&Co care au obținut prima victorie din noul sezon, scor 0-1, deși au avut o sumedenie de ocazii care din păcate nu au fost transformate în gol.

Atalanta tocmai ce se află în focul calificărilor pentru grupele UEL, iar țintarul din Seria A TIM îi oferă un super duel contra unei legende a fotbalul italian. Echipa condusă de pe bancă de Gian Piero Gasperini continuă seria de rezultate pozitive la gruparea din Bergamo și este pregătit să continue această serie dacă șansa îi va permite acest lucru. Anul trecut poziția din clasament i-a permis să participe în tururile preliminare din UEL, fiind extrem de aproape de o calificare dacă jocul de la Copenhaga va fi corect abordat de fotbaliștii Atalantei. Debutul în Seria A a fost confirmat de către această formație care va știi să gestioneze excelent acest campionat, fiind o candidată serioasă la cupele europene, mai ales după un 4-0 cu Frosinone, însă victoria poate fi de bun augur pentru jucători și staff.

Victoria este principalul obiectiv al celor două formații, dar cu siguranță oaspeții se vor mulțumi și un egal în această deplasare, având în fața un adversar extrem de puternic care dacă prinde o zi bună este de neoprit. Voi miza pe un fotbal deschis, cu multe faze de poartă, dar cu puține goluri și un rezultat favorabil romanilor dacă șansa va fi de partea lor.