Ajaccio vs Marseille - Ligue 1 - Analiza si pronostic


Ajaccio-vs-Marseille-preview
 

Ajaccio vs Marseille – Ligue 1 – Analiza si pronostic

Dupa pauza prilejuita de meciurile echipelor nationale campionatul francez de fotbal revine vineri odata cu confruntarea de pe Stade Francois Coty dintre Ajaccio si Marseille.

Corsicanii de la care Adi Mutu vrea sa plece in iarna se afla pe penultima pozitie in Ligue 1 cu doar opt puncte stranse in primele 13 etape. Ajaccio a pierdut patru jocuri la rand, lucru care a dus la demiterea lui Ravanelli. In locul tehnicianului italian a fost adus Christian Bracconi, un tehnician care a reusit la primul joc pe banca sa intrerupa seria de esecuri, Aaccio remizand in ultima etapa pe terenul lui Toulouse. Partida a fost a treia consecutiva disputata de Ajaccio in Ligue 1 in care avem parte de goluri in ambele porti. Ajaccio are nevoie de victorie vineri pentru a linisti fanii, dupa ce a pierdut precedentele doua jocuri interne.

Marseille lasa impresia ca nu se poate lupta decat pentru cel mult un loc pe podium. Cu 21 de puncte O.M. se afla pe cinci in Ligue 1, la cinci lungimi de podium. Daca ne uitam peste ultimele doua rezultate putem spune ca Marseille este in revenire (inainte pierdeuse trei jocuri la rand). In ultima etapa a invins-o acasa cu 2:1 pe ultima clasata Sochaaux, marcand golul victoriei in minutul 83 din penalty. Tot trei jocuri succesive are si Marseille incheiate cu reusite de ambele parti. Acasa dupa ce a castigat primele doua jocuri nu a mai obtinut decat un succes in urmatoarele cinci. Exceptand prima ”iesire”, de pe terenul lui Guingamp, celelalte deplasari ale echipei lui Baup s-au incheiat cu mai putin de trei reusite.

In ambele tabere sunt cate doua absente inainte de acest joc. La gazde Diarra si Camara sunt accidentati, tot din aceeasi cauza lipsind si Rod Fanni si Andre Ayew la vizitatori. Atacantul ganez s-a accidentat in meciul disputat de reprezentativa africana in Egipt si va sta pe tusa in urmatoarele doua luni.

Din 2011 si pana in prezent cele doua formatii s-au intalnit de patru ori. In campionatul trecut Marseille a castigat cu 2:0 pe terenul lui Ajaccio, returul incheindu-se fara goluri. Interesant este ca niciuna din aceste patru confruntari directe nu a avut parte de reusite in ambele porti.

Chiar daca nu evolueaza la capacitate maxima Marseille poate obtine macar un punct pe terenul lui Ajaccio, echipa care are un singur succes in 13 jocuri. Casele de pariuri oferisera initial cote mai mari de 2 pentru victoria lui Marseille, dar in ultima perioada aceasta a scazut si probabil va scadea si mai mult pana la ora meciului. In prezent la WilliamHill cotele pentru rezultatul final sunt 3.60 3.20 2.15.

Pentru ca valoarea cotei avuta de pronosticul sansa dubla x2 este ridicol de mica (1.25) in conditiile in care Marseille nu trece deloc printr-o perioada fasta va recomandam mai degraba sa mergeti pe un al patrulea gol pentru ambele echipe incheiat cu goluri inscrise in ambele porti.

Pronosticul nostru: sansa dubla x2 la o cota de 1.25 la WilliamHill
Suplimentar: marcheaza ambele echipe pentru o cota de 2.05 la WilliamHill

scris de Gaby