Waterford - Shamrock Rovers. Duel pentru ultima poziție de cupă europeană.

Runda cu numărul 26 din prima ligă irlandeză oferă în acest sfârșit de weekend o partidă ce se anunță extrem de tensionată datorită interesului arătat de ambele formații care se vor lupta pentru cele trei puncte. Acest joc va alinia la centru cele două formații Waterford și Shamrock Rovers care vor încerca să își impună jocul pentru a mai adăuga puncte prețioase în clasament. Lupta se dă pentru un loc de cupă europeană și implicit pentru o sumă de bani care reprezintă un lucru deosebit pentru un asemenea club.
Limerick - Shamrock Rovers

Waterford, gazda acestei partide, o întâmpină pe Shamrock Rovers din postura de formație gazdă care își dorește să reușească să cucerească toate cele trei puncte la finalul jocului. Echipa condusă de la margine de irlandezl Reynolds este favorită la casele de pariuri deoarece pe lângă lotul puțin mai valoros, aceasta formație va dispune și de publicul său care cu siguranță va încuraja echipa spre victorie. Waterford traversează o perioadă de nu mai puțin de 4 jocuri fără înfrângere, două egaluri și două înfrângeri, puncte de altfel prețioase pentru clasament. Aceasta obținea ultima victorie pe 30 iunie pe terenul celor de la Sligo Rovers, scor 2-3, iar cel mai recent au reușit un egal pe teren propriu contra celor de la Bohemians, scor 1-1.

Oaspetele acestei dispute, Shamrock Rovers, este formația care pornește cu șansa a doua în acest duel. Echipa antrenată de la margine de Stephen Bradley a reușit să acumuleze până în această etapă un număr de 37 de puncte, fiind la 7 puncte distanță de ultimul loc de UEL. Cu toate acestea, echipa irlandezului se află și într-o formă bună, numai puțin de 10 puncte din 15 obținute în ultimele 5 partide, un procentaj care cu siguranță le va da un moral foarte bun fotbaliștilor lui Shamrock Rovers. Chiar dacă a întâlnit ultimele clasate, aceasta a arătat poftă de joc înscriind numai puțin de 11 goluri. În deplasare lucrurile se prezintă destul de slab pentru Shamrock Rovers, aceasta reușind să câștige doar două jocuri și să marcheze doar de 7 ori în 11 partide.

Forma de moment cred că este cea mai relevantă pentru a oferi un pronostic cu șanse mari de reușită. Astfel că, ambele echipe se luptă pentru poziția de UEL, iar cu siguranță dacă analizăm prestațiile ambelor formații putem spune că au șansa lor la victorie, fiind destul de convins că au puterea să marcheze. Poate cel mai indicat pariu ar fi cel pe păstrarea invincibilității din ultima vreme de către cei de la Waterford pe teren propriu, Shamrock fiind o echipă mai mult de teren propriu.

Pronosticuri Kairat Almaty - Sigma Olomouc