St.Patricks - Dundalk. Oaspeții din ce în ce mai aproape de titlu.

Cel de-al treilea joc al serii din prima ligă irlandeză este cel dintre St.Patricks și Dundalk. Cele două echipe se vor înfrunta de la ora 21:45 pe Richmond Park unde își doresc să obțină toate cele trei puncte. Oaspeții pornesc cu un avantaj datorită lotului net valoros pe care îl deține și faptului că, gazdele nu se află într-o formă deloc bună datorită jocului foarte slab realizat în ultimele jocuri.

St Patricks, gazda acestei dispute antrenată de Liam Buckley, se află într-o perioadă foarte grea din punct de vedere al clasamentului, dar mai ales al jocului. Formația irlandezului a înregistrat numai puțin de 6 înfrângeri consecutive din tot atâtea partide, dar speră în cel mai scurt timp să îndrepte lucrurile. Dacă înainte sperau la un loc de Europa League, în acest moment fotbaliștii irlandezi trebuie să încerce să nu se aproprie de zona retrogradării, lucru de care Buckley este convins că nu se va întâmpla. Waterford și Sligo Rovers nu i-au dat nicio șansă lu St Patricks, administrându-i două înfrângeri seci în ultimele jocuri scor 0-3 și 2-0. Chiar în ultima etapă, aceasta s-a transportat la Bohemians de unde a plecat cu niciun puncte, oaspeții pierzând acel joc cu scorul de 1-0.

Dundalk City, oaspetele din această seară, antrenată de Stephen Kenny realizează un sezon aproape perfect până în acest moment. Formația sa se află pe prima poziție în clasament  cu șanse reale de a se încununa la finalul campionatului cu locul 1. Formația antrenorului irlandez face un sezon aproape perfect, mult mai bun decât cel precedent, având puterea să țină pasul cu campioana Cork, și chiar să o întreacă. Rezultatele înregistrate cu ceva timp în urmă alcătuiesc o statistică de 9 victorii consecutive reușind să marcheze 29 de goluri și să primească doar 4.Ultima partidă a fost poate cea mai importantă ca și rezultat pentru băieții lui Kenny deoarece au reușit să răpună campioana en-titre Cork City în minutul 92. Acest procentaj  și eveniment le dă mari speranțe jucătorilor lui Dundalk că au puterea necesară să continue lupta la campionat chiar de pe prima poziție.

Duelul din această seară nu este unul extrem de greu de anticipat mai ales că, casele de pariuri ne oferă cote foarte dezechilibrate, oaspeții având un avantaj considerabil din punctul de vedere al bookmakerilor. Cred totuși că, gazdele sunt conștiente că pe zice trece orice punct pierdut ar fi putut conta decisive în vederea clasamentului final, iar o prestație bună este absolut necesară cât se poate de repede. Astfel că, St Patricks poate încerca imposibilul în acest joc, Dundalk trebuind să fie atentă în fața trupei lui Buckley.

Pronosticuri Kairat Almaty - Sigma Olomouc