Shamrock Rovers - Sligo Rovers. Verzii favoriți la cele trei puncte.

Runda cu numărul 27 din prima ligă irlandeză debutează cu o serie de patru partide care cu siguranță vor oferi un spectacol pe cinste. Una dintre aceste partide este cea dintre Shamrock Rovers și Sligo Rovers, duel programat de la ora 21:45 pe Tallaght Stadium. Vom avea parte de un derby al orașului din Dublin între două formații care se luptă pentru obiective diferite care cu siguranță vor oferi un meci cu multe faze de poartă.
Sligo Rovers - Dundalk

Gazda acestei dispute, Shamrock Rovers, este formația care pornește cu prima șansă în acest duel dacă analizăm valoarea lotului deținut. Echipa antrenată de la margine de Stephen Bradley a reușit să acumuleze până în această etapă un număr de 40 de puncte, fiind la 4 puncte distanță de ultimul loc de UEL. Cu toate acestea, echipa irlandezului se află și într-o formă bună, numai puțin de 13 puncte din 15 obținute în ultimele 5 partide, un procentaj care cu siguranță le va da un moral foarte bun fotbaliștilor lui Shamrock Rovers. Chiar în urmă cu câteva zile, gazdele au reușit să îi surprindă pe cei de la Waterford, câștigând pe terenul acestora cu scorul de 1-0, aprinzând lupta pentru ultimul loc de UEL, astfel că Shamrock are mare nevoie de victorie în această seară contra rivalei.

Sligo Rovers de partea cealaltă, antrenată de Dave Robertson, se află într-o perioadă foarte grea din punct de vedere al clasamentului, dar mai ales al jocului. Formația irlandezului a înregistrat 3 înfrângeri în ultimele 5 jocuri, având mult de suferit în zona defensivă și cea de la mijloc unde băieții lui Robertson mai au multe de îndreptat. Chiar în ultima etapă au primit o șansă de la Bohemians datorită jocului extrem de slab practic de aceasta, Sligo profitând de acest lucru și câștigând cu un neverosimil 3-0, fapt ce cu siguranță va conta enorm la moralul fotbaliștilor înaintea deplasării pe terenul rivalei. Rămâne de văzut dacă apărarea se va ridica la nivelul jocului impus de gazde, cu toate că Sligo speră să lovească pe contraatac fiind principala armă pe care vor insista în acest duel.

Gazdele dețin prima șansă la victorie, dar rămâne de văzut dacă rivala din oraș va preda așa ușor armele. Ultimele rezultate între cele două echipe nu au adus mai mult de două goluri pe tabelă, acest lucru întâmplându-se de mai bine de 2 ani. Cred totuși că de această dată lucrurile vor sta diferit pentru ambele echipe, iar cu siguranță ne vom aștepta la un meci deschis, cu cel puțin două goluri pe tabelă, Sligo având mari șanseă să marcheze în poarta lui Shamrock, mai ales că oaspeții au reușit să înscrie de 17 ori în deplasare, în timp ce gazdele aproape că au primit gol în fiecare joc disputat acasă.

Pronosticuri Wolfsburg - Freiburg