Shamrock Rovers - Derry City. Gazdele au prima șansă.

Ultima partidă din etapa cu numărul 24 din prima ligă irlandeză este cel dintre Shamrock Rovers și Derry City, duel programat de la ora 22:00 pe Tallaght Stadium. Cele două formații sunt în luptă directă pentru a se apropia cât se poate de repede de zona de Europa League, având același număr de puncte, dar trecând prin forme diferite de joc.
Derry City vs Shamrock Rovers

Gazda acestei dispute, Shamrock Rovers, este formația care are toate șansele să impună în acest duel deoarece pe lângă terenul propriu, aceasta deține și o formă mai bună de joc. Echipa antrenată de la margine de Stephen Bradley a reușit să acumuleze până în această etapă un număr de 33 de puncte, fiind la 7 puncte distanță de ultimul loc de UEL. Cu toate acestea, echipa irlandezului se află și într-o formă bună, numai puțin de 10 puncte din 15 obținute în ultimele 5 partide, un procentaj care cu siguranță le va da un moral foarte bun fotbaliștilor lui Shamrock Rovers. Chiar dacă a întâlnit ultimele clasate, aceasta a arătat poftă de joc înscriind numai puțin de 7 goluri.

Derry City vine în calitate de oaspete al aceste partide, dar și din poziție de outsider clar așa cum o dau și casele de pariuri. Formația lui Kenny Shiels traversează poate cea mai neagra perioadă din acest sezon. Numai puțin de 7 înfrângeri în ultimele 10 partide, un procentaj care ar trebui să îi bage puțin în ședintă pe fotbaliștii lui Shiels. Jocul acestora este foarte slab în ultimele partide, scorurile arătând pe deplin acest lucru: 0-4,4-2,4-1. Într-adevăr, printre aceste rezultate extrem de slabe se numără și o victorie de moral obținută în urmă cu 2 etape când Derry City reușea să se impună pe terenul celor de la Bohemians cu scorul de 2-1, fiind un succes care garanta ieșirea din criză, dar acest lucru pare să nu se fi întâmplat.

Shamrock Rovers este de departe echipa favorită la victorie în această partidă întrucât toate aspectele sunt de partea ei în această confruntare. Echipa lui Stephen Bradley are șansa de a se apropia mai mult de locurile de UEL și să lase în urmă o contracandidată care începuse vertiginos acest campionat. Totuși, aceștia își pot reveni oricând deoarece au în lot jucători care au capacitatea de îndrepta lucrurile într-un timp relativ scurt.

Pronosticuri Kairat Almaty - Sigma Olomouc