Limerick - Bray. Încrăncenare în subsolul clasamentului.

Cel de-al treilea meci din etapa 24 a primei ligi irlandeze este cel dintre Limerick și Bray, partidă ce se va disputa de la ora 21:45 pe stadionul Markets Field din Limerick. Cele două formații se află pe ultimele locuri, iar acest lucru cu siguranță va crea ambiție în rândul fotbaliștilor pentru a încerca să iasă din acea zonă cât se poate de repede.

Limerick, gazda acestei dispute, pornește la casele de pariuri ușor cu prima șansă, acest lucru fiind datorat terenului propriu și a faptului că stau ceva mai bine în clasament. Totuși, aceste elemente nu sunt tocmai foarte concrete pentru a definitiva faptul că Limerick poate câștiga acest joc, mai ales că pentru aceste formații, cel mai bine se observă forma din ultimele jocuri, pe care echipa gazdă o are destul de mult în scădere. Cu doar 2 puncte din 15 posibile, Limerick trebuie să încerce să schimbe ceva în alcătuirea echipei sau chiar în atitudinea fotbaliștilor deoarece au șanse mari să cadă în eșalonul secund. Aceasta nu mai înscris de două etape și speră să o facă în astă seară și să încununeze totul cu o victorie pentru suporterii săi.

Bray, oaspetele de pe Markets Field, se deplasează până la Limerick din poziția de ultimă clasată a primei ligi irlandeze. Formația lui David Cassidy realizează un sezon extrem de slab, necomparabil cu cele anterioare în care se lupta pentru pozițiile fruntașe. De această dată, cu toate schimbările produse în cadrul clubului, Bray se zbate să iasă din zona retrogradării, încercând să peticească clasamentul cu câte un punct adunat cu greu din fiecare joc. Dacă după victoria răsunătoare de acum trei etape când reușea să se impună în fața celor de la St Patricks pe teren propriu cu scorul de 3-1, aceasta pierde la Shamrock cu 5-0, și ulterior în urmă cu câteva zile remizează contra celor de la Waterford cu un 0-0 alb care poate însemna totuși dovada că fotbaliștii lui Cassidy încă își doresc să joace și la anul în prima ligă.

Cele două echipe sunt aproape trase la indigou în acest meci dovadă fiind și cotele transmise de bookmakerii caselor de pariuri care nu au o favorită certă. Cred totuși că atât oaspeții cât și gazdele au șansa lor în acest joc, cel mai indicat pronostic fiind cel pe goluri, mai ales că ambele dețin apărări destul de slabe, iar atacul poate funcționa dacă fotbaliștii celor două formații vor avea luciditatea necesară să transforme măcar o ocazie în gol.

Pronosticuri Wolfsburg - Freiburg