Dundalk - Cork City. Duel pentru prima poziție.

Runda 24 din prima ligă irlandeză debutează în această vineri cu partida dintre Dundalk și Cork City. Cele două formații sunt în luptă directă pentru cucerirea titlului, oaspeții având un avantaj de un punct în față. Meciul se anunță unul extrem de disputat, dar cu două formații care vor încerca să nu riște atât de mult, dovadă fiind jocurile anterioare când tabela nu arăta mai mult de un gol.
Dundalk - Longford Linfield – Cork City

Dundalk City antrenată de Stephen Kenny realizează un sezon aproape perfect până în acest moment. Formația sa se află pe a doua poziție în clasament, dar cu șanse reale de a trece peste lider dacă va reuși să cucerească cele trei puncte în această seară. Formația antrenorului irlandez face un sezon aproape perfect, mult mai bun decât cel precedent, având puterea să țină pasul cu campioana Cork. Rezultatele înregistrate cu ceva timp în urmă alcătuiesc o statistică de 8 victorii consecutive reușind să marcheze 28 de goluri și să primească doar 4. Acest procentaj le dă mari speranțe jucătorilor lui Dundalk că au puterea necesară să învingă pe teren propriu liderul.

Cork City se deplasează pe terenul contracandidatei la titlu, Dundalk, cu dorința de a scoate măcar un rezultat de egalitate pentru a menține avantajul de un punct în fața acesteia. Liderul din prima ligă irlandeză realizează încă un sezon foarte bun reușind numai puțin de 18 victorii și 2 egaluri, pierzând doar 3 jocuri. Ultimele rezultate au înregistrat 8 jocuri cu rezultate pozitive care au menținut-o pe Cork în vârful clasamentului. John Claufield încearcă de la meci la meci să își consolideze poziția alături de echipa sa, observându-se și oboseala în ultimele partide, ritmul irlandezilor ne mai fiind la același nivel ca acum câteva luni.

Duelul din această seară este unul extrem de greu de anticipat mai ales că, casele de pariuri ne oferă cote foarte dezechilibrate, gazdele având un avantaj considerabil din punctul de vedere al bookmakerilor. Cred totuși că, Cork City nu va ceda atât de ușor cele trei puncte pe care multă lume le vede sigur în buzunarul celor de la Dundalk, iar echipa lui Claufield va reuși în cele din urmă să scoată acel egal pentru a rămâne în fruntea primei ligi.

Pronosticuri Niedercorn - Ufa