Bray - Cork City. Oaspeții au mare nevoie de cele trei puncte.

Runda cu numărul 27 din prima ligă irlandeză debutează cu o serie de patru partide care cu siguranță vor oferi un spectacol pe cinste. Una dintre aceste partide este cea dintre Bray și Cork City, duel programat de la ora 21:45 pe Carlisle Grounds. Gazdele sunt aproape de o retrogradare în eșalonul secund, în timp ce oaspeții încă speră că vor ridica trofeul de campioană la finalul sezonului.

Bray, gazda acestei partide, pornește cu a doua șansă la câștigarea jocului datorită lotului net inferior pe care îl deține. Formația lui David Cassidy realizează un sezon extrem de slab, necomparabil cu cele anterioare în care se lupta pentru pozițiile fruntașe. Anul acesta îi este sortită o retrogradare și nu mai o minune o poate scoate din acea zonă roșie. Forma verzilor este oscilantă alternând cu rezultate pozitive, dar și negative. Etapa trecută a pierdut cu un umilitor 6-0 pe terenul celor de la Bohemians, în timp ce în penultima etapă au câștigat în fața celor de la Sligo Rovers cu scorul de 2-1. Sunt la 6 puncte de baraj, iar verzii încă speră că pot prinde măcar acel loc, deși atitudinea jucătorilor lasă mult de dorit în astfel de momente.

Cork City va disputa această partidă pe terenul celor de la Bray fiind favorită certă la victorie pe care speră să o realizeze pentru a rămâne în coada liderului Dundalk. Ocupanta locului 2 din prima ligă irlandeză realizează încă un sezon foarte bun, dar insuficient până la acest moment pentru a fi mai aproape de titlu. Ultimele rezultate au înregistrat nu au fost tocmai pozitive pentru fosta campioană. Dacă în urmă cu o lună pierdea în fața liderului Dundalk cu scorul de 2-1, în penultima etapă, mai exact de acum două săptămâni, Cork a remizat pe teren propriu contra celor de Shamrock Rovers, scor 0-0. Descătușarea a  venit acum 3 zile când a învins-o pe Derry City cu scorul de 5-0, arătând un alt tonus de joc și o altă motivație.

Oaspeții au toate șansele să se impună în acest meci dacă privim la cota oferită de casele de pariuri, dar mai cu seama la jocul prestat de ambele formații care nu poate să ducă decât spre un singur fapt: victorie Cork. Rămâne de văzut dacă scorul va fi unul dezastruos pentru Bray sau chiar va reuși să marcheze dacă motoarele celor de la Cork City vor fi lăsate într-o turație mai mică pentru a nu forța vreo accidentare.

Pronosticuri HJK - O.Ljubljana