Bohemians - St.Patricks. Formă extrem de slabă pentru oaspeți.

Cel de-al doilea joc al serii din prima ligă irlandeză este cel dintre Bohemians și St Patricks. Cele două echipe se vor înfrunta de la ora 21:45 pe Dalymount Park unde își doresc să obțină toate cele trei puncte. Gazdele pornesc cu un avantaj ușor datorită terenului propriu și faptului că, oaspeții nu se află într-o formă deloc bună datorită jocului foarte slab realizat în ultimele jocuri.
bohemians

Bohemians antrenată de la margine de Keith Long nu realizează sezonul pe care și l-ar fi dorit, aflându-se în acest moment pe locul 8, la trei puncte de retrogradare. Acest lucru este singurul la care ar trebui să se gândească fotbaliștii lui Long pentru a încerca să obțină toate cele trei puncte în această seară. Ultimele jocuri înregistrate de Bohemians au adus doar 2 puncte în conturile clubului înscriind doar 3 goluri și primind 7. Dacă acum două etape pierdea fără prea mari șanse contra celor de la Derry City, în meciul din etape precedentă de pe stadionul celor de la Cork, Bohemians a reușit un joc relativ bun, dar care din nefericire nu a adus niciun punct pe tabelă, fotbaliștii având încrederea că de această dată pot depăși momentul neprielnic.

St Patricks de partea cealaltă, antrenată de Liam Buckley, se află într-o perioadă foarte grea din punct de vedere al clasamentului, dar mai ales al jocului. Formația irlandezului a înregistrat numai puțin de 5 înfrângeri consecutive din tot atâtea partide, dar speră în cel mai scurt timp să îndrepte lucrurile. Dacă înainte sperau la un loc de Europa League, în acest moment fotbaliștii irlandezi trebuie să încerce să nu se aproprie de zona retrogradării, lucru de care Buckley este convins că nu se va întâmpla. Waterford și Sligo Rovers nu i-au dat nicio șansă lu St Patricks, administrându-i două înfrângeri seci în ultimele jocuri scor 0-3 și 2-0.

Bohemians este ușor dată ca favorită în această seară grazie terenului propriu și a faptului că jocul acesteia mai arată puțină speranță, în timp ce oaspeții par să fie scăpat treburile din mână. Ambii antrenori trebuie să schimbe destule lucruri la formațiile lor pentru a nu ajunge să se lupte pentru retrogradre. Gazdele au doar trei puncte în față și cred că vor fi mai motivați în acest joc, având șanse chiar să se impună.

Pronosticuri Viitorul - Gaz Metan