Bohemians - Sligo Rovers. Duel echilibrat în ținutul irlandez.

Jocul serii din prima ligă irlandeză este cel dintre Bohemians și Sligo Rovers. Cele două echipe se vor înfrunta de la ora 21:45 pe Dalymount Park unde își doresc să obțină toate cele trei puncte. Gazdele pornesc cu un avantaj ușor datorită terenului propriu și faptului că, oaspeții nu se află într-o formă deloc bună datorită jocului foarte slab realizat în ultimele jocuri.
Sligo Rovers - Finn Harps

Bohemians antrenată de la margine de Keith Long nu realizează sezonul pe care și l-ar fi dorit, aflându-se în acest moment pe locul 7, la patru puncte de retrogradare. Acest lucru este singurul la care ar trebui să se gândească fotbaliștii lui Long pentru a încerca să obțină toate cele trei puncte în această seară. Ultimele jocuri înregistrate de Bohemians au adus doar 5 puncte în conturile clubului înscriind doar 4 goluri și primind 5. Dacă în urmă cu câteva săptămâni situația de la clubul din Bohemians arăta extrem de slab, ultimele rezultate obținute de aceasta le dau speranțe fanilor că se pot lupta pentru a se păstra în prima ligă. Acum două etape a reușit să câștige contra lui St.Patricks, iar săptămâna trecută remizând cu Waterford pe terenul acestora, lucruri care arată o creștere în joc a trupei lui Long.

Sligo Rovers de partea cealaltă, antrenată de Dave Robertosn, se află într-o perioadă foarte grea din punct de vedere al clasamentului, dar mai ales al jocului. Formația irlandezului a înregistrat 3 înfrângeri consecutive în ultimele 5 jocuri , dar speră în cel mai scurt timp să îndrepte lucrurile. Dacă înainte sperau Sligo Rovers reușea să câștige printr-un joc extrem de solid în fața unor formații ca St.Patricks sau Derry City chiar pe terenul acestora, în acest moment fotbaliștii irlandezi trebuie să încerce să se îndepărteze de zona retrogradării, lucru de care Robertson este convins că se va întâmpla. Waterford și Bray nu i-au dat nicio șansă lu Sligo Rovers, administrându-i înfrângeri cu scoruri de 2-3 respectiv 1-2.

Bohemians este ușor dată ca favorită în această seară grazie terenului propriu și a faptului că jocul acesteia arată mult mai bine , în timp ce oaspeții par să fie scăpat treburile din mână. Totuși, Sligo Rovers a încercat în ambele jocuri să practice un fotbal frumos, fapt observat de cele trei goluri marcate, dovadă că această formație nu va ceda deloc toate cele trei puncte. Cred că cel mai îndreptățit pronostic este cel pe goluri, ambele având capacitatea să marcheze.

Pronosticuri Hoffenheim - Dortmund