Bohemians - Bray. Meci crucial pentru verzi.

Runda cu numărul 26 din prima ligă irlandeză se deschide în această zi de vineri cu două partide extrem de interesante care intensifică și mai tare lupta la retrogradare. Una dintre acestea este cea dintre Bohemians și Bray, partidă ce se va disputa de la ora 21:45 pe Dalymount Park în Dublin și va alinia două formații ce se luptă pentru a scăpa de zona roșie. Situația este asemănătoare în ambele tabere, astfel că jocul cu siguranță va curge spre ambele porți, fiind posibil să vedem o partidă cu multe reușite.

Bohemians antrenată de la margine de Keith Long nu realizează sezonul pe care și l-ar fi dorit, aflându-se în acest moment pe locul 8, la patru puncte de retrogradare. Acest lucru este singurul la care ar trebui să se gândească fotbaliștii lui Long pentru a încerca să obțină toate cele trei puncte în această seară. Ultimele jocuri înregistrate de Bohemians au adus doar 4 puncte în conturile clubului înscriind doar 3 goluri și primind 7. Dacă în urmă cu câteva luni situația de la clubul din Dublin arăta extrem de slab, ultimele rezultate obținute de aceasta le dau speranțe fanilor că se pot lupta pentru a se păstra în prima ligă. Acum două etape a reușit să scoată un egal pe terenul celor de la Waterford, iar săptămâna trecută au înregistrat un rezultat negativ în fața celor de la Sligo Rovers, scor 0-3 pentru oaspeți.

Bray, oaspetele de pe Dalymount Park, se deplasează până la Dublin din poziția de ultimă clasată a primei ligi irlandeze. Formația lui David Cassidy realizează un sezon extrem de slab, necomparabil cu cele anterioare în care se lupta pentru pozițiile fruntașe. De această dată, cu toate schimbările produse în cadrul clubului, Bray se zbate să iasă din zona retrogradării, încercând să peticească clasamentul cu câte un punct adunat cu greu din fiecare joc. Forma verzilor este oscilantă alternând cu rezultate pozitive, dar și negative. Etapa trecută au adus toate cele trei puncte grazie victoriei de pe teren propriu contra celor de la Sligo Rovers, în timp în penultima etapă au pierdut pe terenul celor de la Limerick cu același scor, 2-1. În ultimele trei jocuri de acasă au reușit să obțină numai puțin de 7 puncte, un procentaj excelent, dar în partidele din deplasare treaba stă agonizant. Un singur punct în 13 etape acesta este verdictul, victimă realmente sigură în această seară dacă privim la statistici.

Casele de pariuri în urma analizei partidelor de pe teren străin ale celor de la Bray oferă o cotă extrem de mică celor de la Bohemians cu garanția că aceasta nu are cum să nu câștige acest joc dacă judecăm după parcursul verzilor în deplasare. Cu toate acestea, forma de moment indică valabilitatea statisticilor care în ultima vreme s-a ridicat extrem de mult, având destule șanse pentru a se salva. Cred că va fi un meci cu goluri în care ambele echipe vor risca deoarece un eșec pentru una dintre ele adâncește și mai mult șansele retrogradării.

Pronosticuri Niedercorn - Ufa