Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Grupa F la Euro 2020 - echipe, sanse de calificare si cote pariuri

Fara indoiala, grupa cea mai complicata de la acest turneu final. Franta are 2.20 pentru castigarea grupei, urmata de Germania, 2.35, si Portugalia, 5.00. Iar echipa lui Ronaldo, cu 1.40, are cea mai decenta cota pentru calificare dintre cele 3.

Grupa F la Euro 2020 - echipe, sanse de calificare si cote pariuri

Cote pariuri si pronosticuri Grupa F la Euro 2020

Eliminarea francezilor, care sunt, alaturi de Anglia, favoriti la castigarea turneului, dar si campioni mondiali si finalisti la ultimul Euro, are cota 6.20. Culmea, una care nu este complet de scos din calcul. Dupa cum, plauzibila, daca germanii raman la prestatiile din aceasta primavara, poate sa fie si eliminarea lor, cotata cu 6.00. Ar reprezenta a doua competitie majora la rand in care se intampla acest lucru, dar nu-i deloc exclus. Totusi, avantajul terenului propriu, poate sa reprezinte pentru germani un atu. Pentru ca de aceasta data nu o sa mai lase loc experimentelor, asa cum a procedat cu Macedonia de Nord. Iar daca este sa incheiem acest capitol, probabil ca nu au fost multe situatii in care eliminarea detinatoarei trofeului (in cazul de fata Portugalia) sa aiba o cota atat de mica, 2.80.

Germania la Euro 2020

S-a calificat la pas, dominand o grupa in care principalul adversar a fost Olanda, dovada ca a marcat de macar doua ori in fiecare dintre jocurile din preliminarii. Chiar si atunci cand a pierdut, 2-4, cu olandezii. In ultima vreme insa, lucrurile n-au mai mers la fel de bine. Defensiva s-a dovedit extrem de permeabila. A primit, in toamna trecuta, 3 goluri de la turci si elvetieni, si sase (!) de la spanioli. In plus, de la inceputul lui 2020 are o linie 5-4-2, deloc satisfacatoare pentru o echipa de calibru.

Franta la Euro 2020

E favorita la castigarea trofeului, la egalitate cu Anglia. Grupa este insa infernala, dar, chiar si asa, eliminarea francezilor ar insemna cu adevarat o lovitura de teatru. Pentru ca au, probabil, cea mai vasta arie de selectie, astfel ca si alcatuirea garniturii pentru aceasta competitie ar putea reprezenta o piata interesanta pentru pariuri. In plus, a invins Portugalia chiar pe terenul ei, in noiembrie, si le-au fost superiori germanilor in UEFA Nations League, astfel ca au ascendentul moral necesar pentru a merge mai departe.

Portugalia la Euro 2020

Detinatoarea trofeului si-a reconstruit echipa dupa eliminarea de la ultima editie a World Cup. Are un nou sistem, 4-3-3, care pare sa fie mai bine adaptat actualului grup care este susceptibil de convocari, pe care-l transforma in 4-1-4-1 aunci cand este cazul. Detine un mix de jucatori cu experienta si de tinere talente. Plus un Ronaldo care se apropie de final de cariera internationala si probabil ca va incerca sa puna umarul la un nou parcurs de exceptie sub tricoul reprezentativei.

Ungaria la Euro 2020

Este echipa care pare condamnata la ultimul loc. Ungaria este insa in progres si poate specula o zi mai slaba a uneia dintre favorite. Cu atat mai mult cu cat nu are nimic de pierdut si forta sa principal o reprezinta daruirea.

Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere