Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Grupa E la Euro 2020 - echipe, sanse de calificare si cote pariuri

Din 2012 incoace, Spania a avut probleme la turneele finale. Raman totusi favoritii certi ai grupei, cu o cota de 1.35, urmati de Suedia si Polonia – 7.00 si Slovacia – 12.00. Polonia, 1.45, este cotata cu prima sansa sa I se alature in fazele eliminatorii, in timp ce suedezii sunt creditati cu 1.50.

Grupa E la Euro 2020 - echipe, sanse de calificare si cote pariuri

Cote pariuri si pronosticuri Grupa E la Euro 2020

Duelul dintre cele doua formatii se anunta extrem de interesant, insa parca suedezii, care au inceput campania de preliminarii de World Cup cu doua victorii la zero par sa fie mai in forma decat Lewandowski & Co. De altfel, suedezii au ajuns in sferturi la Mondialele din 2018, iar Lewa nu are in sprijin masinaria lui Bayern. Locul 2 pentru Suedia (ca si pentru Polonia de altfel) este creditat cu cota 3.15.

Spania la Euro 2020

Alaturi de Germania, detine recordul de titluri. A dominat grupa din preliminarii, din care a facut parte si Romania, dar si adversara sa la turneul final, Suedia, n-a pierdut, si a marcat 31 de goluri in cele 10 intalniri. Propune un stil devenit clasic, cu o posesie prelungita a balonului, dovada ca a avut peste 698 de pase in fiecare joc din preliminarii, cu o acuratete minima de 88%. In defensiva insa a dat dovada de multe slabiciuni, lucru care s-a repetat, de altfel, si in meciurile oficiale din aceasta primavara. Acesta este, de altfel, unul dintre motivele pentru care are doar a patra cota la castigarea trofeului.

Polonia la Euro 2020

S-a calificat castigand grupa de calificare cu o linie 8-1-1. Mai mult, a marcat de macar doua ori in 6 dintre jocuri, si nu a primit gol in 7 dintre cele 10 intalniri. Lucrurile s-au mai schimbat in aceasta primavara, acel 3-3 cu Ungaria fiind edificator, insa prestatia din Anglia, unde a cedat la limita, 1-2, arata ca polonezii au potential.

Suedia la Euro 2020

Are o echipa extrem de puternica, cu o defensiva care a izbutit sa nu primeasca gol in jumatate dintre meciurile din preliminarii, si o ofensiva capabila sa marcheze in fata oricui. Are un stil de joc foarte direct, iar revenirea lui Ibra poate sa fie cheia unor evolutii consistente din partea nordicilor.

Slovacia la Euro 2020

A reusit, in premiera, doua calificari consecutive la turneul final. Este o formatie care nu straluceste, dar care este capabila de surprize. Iar succesul contra Rusiei, 2-1, din aceasta primavara, arata acest lucru. Poate incurca soarta grupei fie si doar cu o eventuala semi-surpriza in fata uneia dintre celelalte trei formatii.

Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere