Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Grupa C la Euro 2020 - echipe, sanse de calificare si cote pariuri

Tarile de Jos au cota 1.40 pentru castigarea grupei, urmata de Ucraina, cu 5.50, iar apoi Austria si Macedonia de Nord. La cum arata potentialul echipelor, este o ordine logica, iar intalnirea dintre primele doua formatii ar trebui sa ne ofere numele castigatoarei grupei. Chiar daca Tarile de Jos nu mai sunt ceea ce a fost si, s-a vazut si-n meciurile din preliminariile CM, cu acel esec in fata Turciei, atunci cand o iei la joc poti sa o invingi.

Grupa C la Euro 2020 - echipe, sanse de calificare si cote pariuri

Cote pariuri si pronosticuri Grupa C la Euro 2020

Duelul dintre Ucraina si Austria ar trebui sa decida a doua calificata. Ucraina are acum a doua sansa, cu 1.30 pentru calificare (fata de 1.40 in contul austriecilor), in timp ce cotele pentru locul 2 sunt de 2.70, respective 2.90. Daca anticipate o surpriza a Macedoniei de Nord, probabil ca sansele cele mai mari de reusita sunt legate de un loc 3, cota fiind 5.75.

Tarile de Jos la Euro 2020

Normal, tinand cont de numele echipelor din grupa, nationala Tarilor de Jos este marea favorita. Sa nu uitam insa ca pentru olandezi este primul turneu major dupa Campionatul Mondial din 2014. Iar in ultima vreme au dovedit destule slabiciuni. Totusi, a avut o linie 6-1-1 in preliminarii, unica infrangere fiind in fata Germaniei, si a marcat de minimum doua ori in 7 din 8 meciuri. Probabil ca principal problema a echipei este lipsa unui numar 9 de calibrul numelor mari care au evoluat pentru aceasta formatie.

Ucraina la Euro 2020

N-a pierdut in preliminarii si a castigat o grupa din care facea parte campioana Europei, Portugalia. A marcat mai putin decat aceasta, dar a si primit mai putine goluri, ucrainenii bazandu-se pe un joc simplu si eficace. Gratie caruia au izbutit si sa termine 6 meciuri din preliminarii fara gol primit. In fata, Roman Yaremchuk este principalul pericol.

Austria la Euro 2020

Are forta ofensiva (a avut cele mai multe goluri in grupa din preliminarii, 19), dar defensiva nu pare sa fie la acelasi nivel. Sau, mai bine zis, alterneaza jocurile cu eficienta buna la acest capitol, cu cele in care, mai cu seama atunci cand este pusa sub presiune, apararea este permeabila.

Macedonia de Nord la Euro 2020

Debutanta la Euro, venita ca urmare a prestatiilor din UEFA Nations League, are drept principale aturi dorinta de a face o figura frumoasa si faptul ca nu are nimic de pierdut. In mod normal insa, este greu de anticipat o surpriza de proportii din partea sa.

Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere