Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Grupa A la Euro 2020 - echipe, sanse de calificare si cote pariuri

Grupa A are drept principala favorita Italia. Cota pentru a castiga grupa este de 1.60, italienii fiind urmati de turci, cu 5.50 si elvetieni, cota 6.00. De precizat ca prestatiile turcilor din meciurile jucate in preliminariile World Cup i-au adus acum in postura de a doua favorita a grupei.

Grupa A la Euro 2020 - echipe, sanse de calificare si cote pariuri

Cote pariuri si pronosticuri Grupa A la Euro 2020

Pentru o calificare, Italia are doar cota 1.07, astfel ca, evident, probabil ca la acest capitol vom consemna mai degraba persoane care vor merge pe surpriza, 7.50 fiind cota ca Italia sa nu iasa din grupe. Turcia – 1.55, Elvetia – 1.57 si Tara Galilor – 1.87 sunt cotele din dreptul celorlalte formatii pentru a trece de grupa.

Italia la Euro 2020

A reusit sa castige grupa preliminara cu 10 victorii din tot atatea posibile. A marcat 37 de goluri si a primit doar patru. De altfel, a izbutit sa termine fara gol primit 60% dintre meciuri. Roberto Mancini a reusit sa obtina un mix extrem de bun intre jucatorii tineri si cei experimentati si le-a insuflat elevilor sai placerea de a juca ofensiv. Jocul de posesie (a avut peste 600 de pase in toate meciurile de calificare) este un alt atu al unei echipe care tinteste sus. In primul rand pentru ca trebuie sa razbune absenta de la Cupa Mondiala din 2018, primul Mondial ratat din 1958 incoace. Dar si pentru ca nu a mai reusit sa castige Euro din 1968.

Turcia la Euro 2020

A surprins în preliminarii, reusind 7 victorii in 10 meciuri, reusind sa ocupe locul doi dupa campioana lumii, Franta. Cheia a fost jocul defensiv, cu cea mai buna prestatie din 2000 incoace, echipa incasand numai 3 goluri in 10 jocuri. In ofensiva, Cenk Tosun, Enes Unal si Kaan Ayhan sunt capabili sa pedepseasca orice aparare, fiind extrem de eficienti in special in momentele fixe. Si cum turcii au inceput foarte bine si preliminariile CM 2022, merita luati in seama.

Elvetia la Euro 2020

A castigat grupa sa preliminara, cu cinci succese in opt meciuri. Vladimir Petković beneficiaza de o formatie care joaca ofensiv, dar care a dovedit destule slabciuni in defensiva. De altfel, a primit gol chiar si in meciurile in care era favorita sa nu o faca, iar acest lucru ar putea sa o coste intr-o grupa in care adversarele au atacanti de calibru. Statutul sau de outsider poate oferi insa premise pentru castiguri frumoase (3.65 este cota pentru locul 2, spre exemplu).

Tara Galilor la Euro 2020

Caracter, unitate, forta, acestea sunt atuurile echipei lui Ryan Giggs. O formatie cu un  stil britanic clasic, extrem de buna la jocul aerian, si care poate profita de momentele de inspiratie ale unui Bale sau Aaron Ramsey, ori de numeroasele talente care asteapta Euro pentru a-si confirma valoarea. Defensiva este si ea la un nivel bun, dovada ca a primit intr-un singur joc mai mult de un gol, si a avut al doilea rezultat din grupa preliminara.

Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere