Pariuri online : Avantaje


Despre pariuri online s-a tot vorbit in ultimul timp, foarte multi pariori prefera deja sa parieze in acest fel, asadar pentru a veni in sprijinul celor care inca nu s-au hotarat, ne-am gandit sa facem o mica expunere a avantajelor si a dezavantajelor acestui tip de pariuri online.

Bonusurile

bonusponturibune

Cele mai importante avantaje  la pariuri online sunt bonusurile de bun venit, bonusuri de fidelizare si pariurile gratuite. Concurenta intre agentiile de pariuri online este deja din ce in ce mai mare, iar rezultatul se vede in ofertele facute jucatorilor : bonusuri de 100% la primul depozit, bonusuri pentru utilizarea dispozitivelor mobile, pariuri gratuite si diverse competitii adresate pariorilor. Toate acestea cumulate fac ca investitia noastra in capital de start pentru pariuri online sa scada chiar si cu 60-70% !

Comoditate si disponibilitate 100%

disponibilitateponturibune

Tocmai am primit o analiza buna, un pont credibil sau o informatie importanta despre un anumit eveniment. Utilizand pariuri online suntem doar la un click distanta sa profitam de oportunitatea ivita. La casele de pariuri offline din pacate nu putem paria la orice ora si daca avem norocul sa gasim ceva non-stop tot va trebui sa parasim fotoliul comod de acasa pentru a ne deplasa sa plasam pariul. Desigur aceasta este doar o situatie, insa pot aparea multe altele : am uitat sa punem biletelul dar suntem deja la cinema cu prietenii sau am uitat de meciul foarte important si tocmai suntem la o cina romantica cu iubita 🙂 – ei bine majoritatea caselor de pariuri online au aplicatii pentru dispozitive mobile  si problema e rezolvata!

Taxe 0%

taxe0ponturibune

Sunt sigur ca toti dintre voi v-ati lovit de situatia in care trebuie sa faceti 2, 3 , 5 sau mai multe bilete pentru a nu depasi plafonul de impozitare. Ei bine, la pariuri online poti paria si castiga oricat, nimeni nu iti va opri nici un impozit! O alta situatie, de altfel cel putin bizara, este dubla taxare/impozitare : platesti odata taxa la miza, iar daca esti norocos si castigi mai platesti si impozit. Tot in aceasta privinta putem ridica si urmatorul aspect: presupunem ca suntem un parior care joaca sume destul de mari, deci nu avem cum sa evitam plafonul de impozitare, si avem o zi proasta in care pierdem 10 biletele jucate cu o suma totala de 1000 RON. Biletul cu numarul 11 este castigator cu o miza de 100 lei si un castig de 1100 lei. In acest caz am investit in total in 11 bilete suma de 1100 ron si am castigat 1100 ron. Problema la acest sistem de impozitare este ca nimeni nu tine cont de pierderile jucatorului. In concluzie chiar daca , conform cotelor am fi pe 0,  tot o sa platim impozit – desi practic nu suntem in castig?!

Asigurarea biletelor cu potential

asigurareaponturibune

Asigurarea biletelor cu potential sau „contrele” cum le numesc pariorii sunt un alt aspect foarte importat in acest domeniu. Pariorii experimentati nu vor ezita sa puna o contra pe un bilet cu un castig substantial, insa ce faci daca nu ai nici o agentie deschisa la ora la care ai tu nevoie?!  O sa incercam sa explicam si sa exemplificam putin ce inseamna a pune o contra la un bilet pentru cei care abia acum invata despre pariuri online.

Presupunem urmatorul bilet 2 meciuri din Anglia, 2 meciuri din Spaina si unul din Brazilia. Am pariat in total 200 ron si avem un castig potential de 4000 de ron. Meciurile din Anglia s-au terminat la ora 19 si au iesit, cele din Spania s-au terminat la ora 23 si au iesit – asadar mai avem un singur pariu, cel din Brazilia si luam cei 4000 Ron!  Fluminense – Vasco si avem peste 2,5 goluri cu o cota de 1,95!
Stam doar in 3 goluri pentru a incasa suma de 4000 RON, dar totusi daca nu ne iese? In acest caz cei mai experimentati pariori pun o contra – adica vor paria pe sub 2,5 goluri la o cota de 1,85 suma 2000 ron.

In cazul in care se vor da peste 2,5 goluri avem un profit : 4000 Castig potential – 200 pariul initial – 2000 contra = 1800 RON

In cazul in care nu se vor da peste 2,5 goluri avem un profit:  3700  Castig potential la contra – 200 pariul pe biletul intial – 2000 contra = 1500 Ron.

Deci vom avea un castig de minim 1500 ron asigurat. Evident acesta este doar un exemplu, cifrele au fost alese pentru a fi mai usor inteles exemplul, insa se pot calcula de fiecare in parte dupa cum doreste.

Tot in aceasta situatie sunt case de pariuri care accepta incasarea pariului, la un castig mai mic inainte de finalizarea evenimentului, cel mai bun exemplu fiind explicat aici.

Avantajul la pariuri online este ca poti plasa acea contra si dupa ora 23:00 🙂

Acestea fiind spuse va uram multa bafta si la cat mai multe castiguri!