Pariuri interesante oferite de Unibet


Pariuri interesante oferite de Unibet

Unibet este fara dar si poate una dintre cele mai bune agentii din lume. In Romania aceasta este deja foarte populara, tot mai multi jucatori de pe plaiurile noastre alegand sa isi deschida cont si sa joace aici. Pe langa bonusurile care sunt des oferite de Unibet, aici puteti gasi si cateva pariuri mai speciale, pe care nu orice agentie le pune la dispozitie. In acest articol va vor fi prezentate aceste pariuri speciale.

Vom lua drept exemplu partida Franta vs. Nigeria, de la aceasta putand sa va aratam acele pariuri speciale.

La sectiunea MARCATOR, pe langa clasicele „primul gol”, „ultimul gol” si „va inscrie” aici avem inca o optiune, una care poate fi cu adevarat de luat in calcul. Aceasta optiune se numeste „Nu va inscrie”, este valabila doar pentru cativa jucatori, insa cotele sunt foarte atragatoare pentru un bilet combo. Pe langa asta, la sectiunea de mai jos (golurile si cartonasele jucatorului) putem paria chiar si pe mai putin de doua/trei sau chiar 4 goluri inscrise sau nu de un jucator. Tot la sectiunea cea din urma putem gasi si „oricare jucator sa marcheze cel putin 2 goluri” sau „oricare jucator sa marcheze cel putin 3 goluri”, aici avand din nou posibilitatea de a alege varianta „NU”.

marcatori

 

La sectiunea GOLURILE SI CARTONASELE JUCATORULUI putem gasi pariuri cu cote mari, acestea fiind legate de modalitatea golurilor. Putem alege sa jucam pe un gol marcat de un anumit jucator din afara careului, o alta modalitate de inscriere fiind cea a transformarii gratie loviturii cu capul, aici avand din nou varianta „nu”(cotele pentru aceasta optiune sunt insa foarte mici). Tot la aceasta sectiune gasim si pariuri de genul „va marca si va fi avertizat”, „marcheza, va fi avertizat si echipa jucatorului va castiga”, „marcheza, va fi avertizat si echipa jucatorului va castiga” sau „va fi avertizat si echipa jucatorului va pierde”, cel din urma fiind in opinia noastra cel mai avantajos pariu, mai ales in cazul in care la echipa mai slab cotata sunt prezenti in teren jucatori mai duri care pot incasa oricand un cartonas.

cartonase si jucatori

 

La sectiunea CARTONASE JUCATOR avem 3 categorii de pariuri, acestea fiind: „va primi un cartonas”(aici avand din nou optiunea NU), „va primi un cartonas rosu” si „sa primeasca primul cartonas”.

cartonas

 

Sectiunea PARIURI SPECIALE JUCATOR este una extrem de bogata in categorii, aici putand gasi aproape orice lucru care ne trece prin cap. Pariurile interesante si posibil profitabile in opinia noastra sunt cele de genul „I se va intampla jucatorului prima data(sa marcheze / sa fie inlocuit / sa primeasca un cartonas)”, „Faulturi comise de jucator(ex. Matuidi peste/sub 1.5)”, „Faulturi suferite de jucator(ex. Benzema sub/peste 1.5)” „Suturi pe spatiul portii ale jucatorului(ex. Obi Mikel peste/sub 0.5)”  si „Va juca tot meciul(ex. Obi Mikel DA/NU)”.

speciale5

 

La sectiunea PAUZA gasim un pariu extrem de interesant cu rambursare a mizei, acesta fiind: draw no betul (1 2 mizele vor fi returnate daca se termina egal). Tot aici putem gasi numarul de minute de prelungire acordate, variantele fiind „0-1”, „2” sau „3 sau mai multe”.

pauza1212

Sectiunea EVENIMENTE MECI ne ofera unul dintre cele mai folositoare pariuri, acesta fiind „Primul gol. Mizele vor fi returnate daca se termina 0-0”. Aceasta optiune este foarte buna de luat in calcul atunci cand alegem sa jucam pe un meci la live, spre exemplu asa cum a facut-o Sydu ieri la scorul de 0-1 pentru Mexic (vezi aici acel pariu).

evenimente

La Sectiunea A DOUA REPRIZA gasim aceleasi pariuri ca la sectiunea PAUZA.

repriza secunda

Sectiunea STATISTICA ne ofera si ea o varietate de optiuni de pariuri, acestea fiind de genul celei mai bune posesie a mingii, celor mai multor suturi pe spatiul portii, primul portar care va atinge mingea, echipa care va primi prima lovitura libera, cea care va fi prinsa prima in offside s.a.m.d.

a2

In consecinta a ceea ce am scris in acest articol suntem de parere ca Unibet este o agentie care merita incercata, ea impresionand prin bonusuri, seriozitate si oferte extrem de bogate de pariuri.

Daca doresti sa iti deschizi cont la aceasta agentie o poti face oricand apasand click aici.

scris de Sydu.