Feriti-va de scammeri!


Pagina GNTTVTIPS va ofera posibilitatea sa va feriti de aceste pagini/bloguri „scammers”.Aici o sa gasiti o lista scurta cu numele acestor pagini + dovada foto.  In fiecare zi o sa incercam sa va prevenim sa nu picati in plasa acestora.

S-au dezvoltat foarte mult pe internet bloguri/pagini care practic vand ponturi sportive sigure sau aranjate asa cum le zic ei.Lor le place sa le numeasca „fixed matches” sau „sure matches” sau „inside information” aceste denumiri incearca doar sa-ti fure atentie si sa te pacaleasca.

Escrocii din spatele acestor bloguri/pagini pretind ca au informatii de la meciuri de fotbal aranjate , trucate sau blaturi si cer sume destul de mari ca sa-ti dezvaluie si tie acea informatie.

Atentie insa totul este doar o mare teapa! Practic pici doar in plasa lor totul este o mare pacaleala deoarece toti sunt aproape la fel iti ofera un meci pauza/final pe care il ofera tuturor in caz ca meciul este pierzator isi cer scuze iar noi toti pierdem sume importante de bani in favoarea lor in caz ca este castigator ei se numesc „super fixed matches” ,”the best informator”.

In continuare va  prezentam o scurta lista cu scammeri din aceasta „nisa” a ponturilor sportive sigure :

>Play Safe , Win AGAIN – Look at Halftime/ Fulltime, he forgot to remove the space. Clearly moddified !!!!!!!!!! ( photo)
>Ponturi Pauza/Final
>100% Matches
>Fixed Matches 100% pe numele sau real Ionescu Emil Andrei din Bucuresti
>SURE TIPS 100%
>Cr Ronaldo Tips AB – photo
>Adrian Tucui Tips
>Velibor Dzarovski din Macedonia
>Professional Tips 1×2 – Scammer , in the photo : Humbur (lost) but now he edited the photo !!
>Tipy 99%
>REAL INFO Matches
>Best Tips pe numele sau real Xhjuliano Veis din Albania