Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Wolfsburg vs RB Leipzig ponturi și pronosticuri 18.02.2023

De la ora 16:30, pe Volkswagen Arena se va juca meciul dintre Wolfsburg și RB Leipzig. Partida are loc în runda cu numărul 21.
Wolfsburg vs RB Leipzig
February 18,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Wolfsburg vs RB Leipzig

Nu au câștigat în etapa anterioară, dar chiar și așa Wolfsburg a scăzut mult în randament și atunci RB ar putea specula lucrul acesta, ceea ce și aștept să se întâmple. În tur a fost 2-0 pentru RB, iar acum vă recomand victorie Leipzig, cotă 2.15 la Superbet.

Ponturi Wolfsburg – RB Leipzig

Victorie Dinamo București - Cota 2.15⭐
Pariază acum

Wolfsburg

  • În etapa trecută a fost în vizita la Gelsenkirchen, acolo unde a plecat fără victorie, ceea ce foarte puține echipe fac lucrul acesta. 0-0 a fost atunci scorul unei partide modeste.
  • Nu este întâmplător că „lupii” nu s-au impus, deoarece în ultimele lor patru dueluri nu au reușit să facă lucrul acesta. Trei dintre dueluri au fost înfrângeri, iar lor li s-a alăturat și remiza cu Schalke.
  • În clasament a căzut pe locul 7, cu 30 de puncte. Sunt cinci puncte între ea și ocupanta locului 5, Eintracht Frankfurt, care se află pe loc de cupă europeană.

Echipă probabilă: Casteels – Baku, Bornauw, Van de Ven, Otavio – Svanberg, Arnold (c), Gerhardt – Wimmer, Wind, Kaminski

RB Leipzig

  • Aflată în cursa pentru a reveni pe primele patru locuri, RB Leipzig s-a lovit de un zid în runda anterioară. Nu zidul Berlinului, deși a evoluat împotriva unei formații din capitală, ci al Unionului.
  • Meciul cu ocupanta locului secund din Bundesliga s-a încheiat 1-2, ceea ce a fost o mică surpriză dacă luăm în considerare faptul că a evoluat pe terenul propriu. Drept urmare, în clasament este pe locul 5, cu 36 de puncte. Un punct mai mult are Freiburg, echipa aflată în fața ei.
  • Imediat după acest meci, Leipzig va evolua și în Champions League. Este mare meci la Leipzig, cu Manchester City, în turul optimilor de finală.

Echipă probabilă: Blaswich – Henrichs, Orban (c), Gvardiol, Halstenberg – Szoboszlai, Laimer, Schlager, Forsberg – Silva, Werner

Pariază la Superbet pe meciurile din fotbalul german!

Plasează pariul