Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Wolfsburg vs Mainz ponturi și pronosticuri 30.04.2023

Începând cu ora 18:30, VFL Wolfsburg și FSV Mainz au meci în cadrul rundei cu numărul 30 din Bundesliga. Meciul are loc pe Volkswagen Arena.
Wolfsburg vs Mainz
April 30,2023
18:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Wolfsburg vs Mainz

Ambele sunt încrezătoare în șansele lor după ce au reușit ca în runda anterioară să se bucure de succes și unul la scor. Probabil că din dorința de a continua pe aceeași linie mizez că se vor înscrie goluri de ambele părți. Ambele marchează este recomandarea mea pentru acest duel, iar cota este 1.70 la Superbet.

Ponturi Wolfsburg – Mainz

Peste 2.5 goluri - Cota 1.80⭐
Pariază acum

Wolfsburg

  • Bochum a fost un adversar prea mic pentru potențialul real al lui Wolfsburg și drept urmare a pierdut cu scorul de 1 la 5. Drept urmare, un singur eșec a suferit în ultimele cinci dueluri și acela în deplasarea de la Monchengladbach, scor 0-2.
  • În clasamentul general se află pe locul 8, cu 43 de puncte și are de recuperat patru puncte pentru a se clasa pe locul care duce în Europa Conference League.
  • Pe de altă parte, revenirea pe terenul propriu este de bun augur, fiind locul unde nu a mai câștigat de șase meciuri. În tot acest timp a reușit patru rezultate de egalitate, cât și două înfrângeri, 0-3 cu Leipzig și 2-4 cu Bayern Munchen.

Van de Ven este suspendat, iar Franjic, Nmecha, Otavio și Paredes sunt accidentați.

Echipă probabilă: Casteels – Baku, Bornauw, Lacroix, Cozza – Svanberg, Arnold (c), F. Nmecha – Wimmer, Wind, Kaminski

Mainz

  • Vecină de clasament cu VFL, Mainz se află pe locul 7, cu 45 de puncte și este la doar două puncte distanță de locurile de cupe europene.
  • În runda anterioară a demonstrat valoare prin simplul fapt că a revenit de la 0-1 în fața lui Bayern Munchen și într-un final a reușit să câștige cu scorul de 3 la 1.
  • Trece printr-o formă bună, a ajuns la 10 meciuri consecutive fără eșec. În acest interval a reușit să obțină șase victorii și patru rezultate de egalitate, dar de fiecare dată a înscris.

Burkardt este accidentat.
Echipă probabilă: Zentner – Fernandes, Bell, Hanche-Olsen – Widmer (c), Barreiro, Kohr, Caci – Stach, Onisiwo – Ajorque

Pariază la Superbet pe meciurile din Bundesliga!

Plasează pariul