Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Wolfsburg vs Leverkusen ponturi și pronosticuri 16.04.2023

De la ora 20.30, duminică, Wolfsburg și Bayer Leverkusen se duelează în cadrul rundei cu numărul 28 din campionatul Germaniei. Meciul este televizat de Orange Sport sau poate fi vizionat prin intermediul funcției de streaming a caselor de pariuri online de top.
Wolfsburg vs Leverkusen
April 16,2023
20:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Wolfsburg vs Leverkusen

Neînvinsă de două luni, Bayer merge pe terenul unde nu a mai pierdut din 2015 și așa cum evoluează pare capabilă să plece din nou neînvinsă. Victorie Bayer Leverkusen este recomandarea mea, cotă 2.45 la Superbet.

Ponturi Wolfsburg – Leverkusen

victorie Lesia Tsurenko - Cota 2.15⭐
Pariază acum

Wolfsburg

  • Meciul jucat de VFL Wolfsburg în runda anterioară s-a terminat cu un nou meci pierdut pentru ea și astfel a pus capăt seriei de cinci meciuri consecutive fără eșec.
  • A mers la Monchengladbach în urmă cu o rundă și a plecat învinsă după ce scorul meciului a fost 2-0 în favoarea echipei gazdă.
  • De altfel, în clasamentul la zi Wolfsburg se regăsește pe locul 9, cu 39 de puncte, la patru puncte în spatele adversarului său.

Echipă probabilă: Casteels – Fischer, Lacroix, Van de Ven, Otavio – Svanberg, Arnold (c), Gerhardt – Wimmer, Marmoush, Kaminski

Leverkusen

  • În runda anterioară a obținut o nouă victorie în campionat, 3-1 cu Eintracht Frankfurt și a obținut a cincea victorie consecutivă în Bundesliga.
  • În clasament este pe locul 6, cu 43 de puncte și are doar cinci puncte mai puține decât Leipzig, echipă care se află pe locul 4.
  • Nu doar în Bundesliga joacă, ci mai este angrenată și în Europa League, unde joi a încheiat 1-1 cu Royale Union SG și săptămâna viitoare va juca manșa retur a sferturilor de finală.

Echipă probabilă: Hradecky (c) – Kossounou, Tah, Tapsoba – Frimpong, Andrich, Demirbay, Hincapie – Wirtz – Diaby, Azmoun

Pariază la Superbet pe meciurile din Bundesliga!

Plasează pariul