Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Wolfsburg vs Freiburg ponturi și pronosticuri 21.01.2023

Sâmbătă, ora 16:30, în etapa 16 din Bundesliga vor avea loc nouă dueluri, iar unul dintre ele le aduce față în față pe VFL Wolfsburg și Freiburg, partida având loc pe Volkswagen Arena.
Wolfsburg vs Freiburg
January 21,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Wolfsburg vs Freiburg

Aflată într-o formă excelentă în ceea ce privește meciurile din campionat și dornică să bifeze a cincea victorie consecutivă, Wolfsburg nu se predă ușor. Cum nici Freiburg nu este deloc speriată de cifrele bune ale rivalei sale, nu m-ar surprinde ca ambele să pună mult accentul pe jocul la mijlocul terenului și atunci îmi permit să vă recomand un pariu riscant, dar cu o cotă interesantă și oarecum în scădere. Egalitate, cotă 3.50 la Superbet.

Ponturi Wolfsburg – Freiburg

Ambele marchează - Cotă 2.00⭐
Pariază acum

Wolfsburg

  • Ultimele opt meciuri au fost încheiate într-o notă pozitivă de către Wolfsburg. Echipa antrenată de tehnicianul Niko Kovac a reușit ca în tot acest interval de meciuri oficiale să obțină cinci victorii și alte trei meciuri au fost rezultate de egalitate.
  • Cel mai recent dintre meciuri i-a adus a patra victorie consecutivă și al șașelea meci la rând în care a marcat peste 1.5 goluri. 2-1 s-a încheiat atunci meciul cu Hoffenheim.
  • Cu astfel de serie de partide, Wolfsburg a urcat periculos de mult în clasament și se află pe locul 7, cu 23 de puncte. Are două puncte mai puține decât Dortmund, cea care se află pe loc ce asigură prezența în ediția viitoare a cupelor europene.

Echipă probabilă: Casteels – Baku, Bornauw, van de Ven, Otavio – F. Nmecha, Arnold (c), Gerhardt – Wimmer, Wind, Kaminski

Incerți: Nmecha

Freiburg

  • În precedentele cinci meciuri a înregistrat trei victorii și două rezultate de egalitate, iar de fiecare dată a evoluat în meciuri test, jucate atât pe finalul anului trecut, cât și în debutul lui 2023.
  • Freiburg a fost chiar și lider pentru doar câteva runde, însă rezultatele obține pe parcursul acestor 15 etape scurse o face să ocupe locul al doilea, cu 30 de puncte. Are patru mai puține decât Bayern Munchen, actualul lider.
  • Cu puțină șansă a trecut cu 4-1 de Union BErlin și afirm lucrul acesta pentru că în runda anterioară adversarii au avut om eliminat încă din prima repriză și înainte au și ratat o lovitură de la 11 m.

Echipă probabilă: Flekken – Kübler, Ginter, Lienhart, Günter (c) – Eggestein, Höfler – Doan, Kyereh, Grifo – Gregoritsch

Incerți: Sallai, Schmid

Pariază la Superbet pe meciurile din Bundesliga!

Plasează pariul