Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Wolfsburg vs Augsburg ponturi și pronosticuri 01.04.2023

De la ora 16:00, Wolfsburg și Augsburg se duelează în runda cu numărul 26 din Bundesliga. Partida are loc pe Volkswagen Arena.
Wolfsburg vs Augsburg
April 01,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Wolfsburg vs Augsburg

„Lupii” au început să fie mai atenți pe faza defensivă și doar așa au reușit să lege patru jocuri consecutive fără eșec. Augsburg este o echipă mai mult de terenul propriu, în deplasare a primit destul de multe goluri și din acest motiv vă recomand victorie Wolfsburg, cotă 1.62 la Superbet.

Ponturi Wolfsburg -[ Augsburg

Victorie Ons Jabeur -+4.5 game-uri - Cota 1.45⭐
Pariază acum

Wolfsburg

  • S-a făcut o lună și jumătate de la cel mai recent eșec pierdut de Wolfsburg în competițiile interne. Patru dispute au fost programate în acest interval de timp în care a reușit să își treacă în palmares două victorii și tot atâtea remize.
  • În etapa trecută a dat lovitura cu scorul de 1-0 pe terenul lui Stuttgart, la finalul unui joc destul de echilibrat. Singurul gol al partidei a fost înscris de egipteanul Omar Marmoush și a fost al patrulea din ultimele cinci meciuri.
  • Prin rezultatele pe care le-a obținut este îndreptățită să amenințe cupele europene. Se află pe locul 7, cu 38 de puncte, cu două puncte mai puține decât Frankfurt, formația aflată pe locul 6.

Echipă probabilă: Casteels – Baku, Lacroix, Van de Ven, Otavio – F. Nmecha, Arnold (c), Gerhardt – Wimmer, Marmoush, Kaminski

Augsburg

  • Dominată în meciul din runda anterioară, Augsburg a încheiat 1-1 cu Schalke, însă l-a pierdut pe atacantul Demirovic, cel eliminat în minutul 53.
  • Ultimele trei meciuri jucate de Augsburg s-au încheiat cu ambele marchează, dar nu ne miră pentru că are una dintre cele mai slabe defensive.
  • 45 de goluri a încasat până acum, 28 dintre ele în meciurile avute pe teren străin, unde nu a mai învins pe nimeni din 2 octombrie.

Echipă probabilă: Gikiewicz – Gumny, Bauer, Gouweleeuw (c), Iago – Maier, Engels, Rexhbecaj, Vargas – Berisha, Beljo

Pariază la Superbet pe meciurile din Bundesliga!

Plasează pariul