Wolfsburg - Schalke 04. Se anunță o partidă închisă.

Pe Volkswagen Arena se va disputa de la ora 16:30 cel mai important duel din această după amiază din Bundesliga. Start-ul de sezon ne oferă jocul dintre Wolfsburg și Schalke, partidă ce se anunță destul de închisă pentru ambele formații care nu vor risca încă din cadrul primei etape, multe lucruri având nevoie de timp pentru a se așeza în cadrul celor două cluburi.
wolfsburg schalke

Wolfsburg primește vizita albaștrilor pe teren propriu, iar aceasta este pregătită să îi întâmpine ca o gazdă neospitalieră, fiind dornică să arate o față impresionantă în fața propriilor suporteri care se anunță venind în număr mare la stadion. Formația condusă de la margine de Bruno Labbadia a trecut încă un an la rând prin emoțiile retrogradării, verzii reușind să câștige barajul contra celor de la Kiel și astfel au încă o ocazie să dovedească că ce s-a întâmplat în ultimele sezoane a fost o greșeală și că această formație merită să se întoarcă pe locurile de cupă europeană. Vara a fost una extrem de eficientă pentru clubul german care a încercat să se pregătească cât se poate de bine pentru noul sezon, Labbadia având mare încredere în echipa sa. Wolfsburg a debutat recent în partidele oficiale, mai exact în Cupa Germaniei unde a reușit să o elimine pe modesta formație Elversberg cu scorul de doar 1-0. Cca 40 de milioane au cheltuit verzii în această vară pe transferuri, reușind să îi aducă pe Ginczek de la Stuttgart, Weghorst de la Alkmaar sau Tisserand de la Ingolstadt

Schalke 04 vine pe Volkswagen Arena cu dorința de a scoate un rezultat favorabil deși este conștientă că va avea în față un adversar extrem de dificil și mai cu seamă faptul că este primul joc din acest sezon, iar relațiile de joc în continuare fiind greu de legat într-o perioadă așa de scurtă. Formația este condusă de la margine de italianul Domenico Tedesco în vârstă de 32 de ani , a reușit în urmă cu un an să se claseze pe locul 2 în Bundesliga, primind titlul de vicecampioană a Germaniei, nume ce speră să îl capete și la sfârșitul sezonului dacă lucrurile se vor prezenta în aceeași manieră ca cele din trecut. Schalke a debutat și ea cu dreptul în Cupa Germaniei, reușind să câștige primul joc din aceste tururi contra celor de la Schweinfurt, scor 2-0.

Jocurile precedente dintre cele două formații nu au fost deloc spectaculoase fiind mai mult concentrate pe tatonări între formații care vor acționa și în acest joc într-o manieră relativ identică mai ales că este prima partidă din noul sezon, iar riscurile pe care le i-au în calcul sunt aproape inexistente. Astfel că voi miza pe un rezultat de egalitate cu maxim 2 goluri pe tabelă.

Pronosticuri Sepsi - FC Voluntari