Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Union Berlin vs Stuttgart ponturi și pronosticuri 01.04.2023

Începând cu ora 16:30, Union Berlin și VFB Stuttgart au meci în runda cu numărul 26 unde se vor duela direct. Partida are loc în capitală, pe Stadion An der Alten Forsterei.
Union Berlin vs Stuttgart
April 01,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Union Berlin vs Stuttgart

Disperată să obțină rezultate notabile care să o ducă departe de zona roșie, Stuttgart trebuie să riște și mă aștept să facă lucrul acesta. Este doar unul dintre motivele pentru care vă recomand peste 2.5 goluri, cotă 2.35 la Superbet.

Ponturi Union Berlin – Stuttgart

peste 19.5 game-uri - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Union Berlin

  • Nivelul jocului pe care Union l-a prestat în runda anterioară a fost unul superior lui Frankfurt și a reușit să câștige cu scorul de 2 la 0.
  • Clar o echipă capabilă ca acasă să bată pe oricine, Union este pe locul 3 în aceste moment, cu 48 de puncte. Este urmărită de aproape de Freiburg care a reușit să adune doar 46 de puncte.
  • În acest sezon acasă nu a pierdut în competițiile interne și de foarte puține ori nu a reușit să înscrie acolo. Doar două meciuri au fost încheiat 0-0, cu Schalke și FC Koln.

Echipă probabilă:  Ronnow – Doekhi, Knoche, Leite – Trimmel (c), Laidouni, Khedira, Haberer, Gießelmann – Becker, Behrens

Stuttgart

  • Și-a permis să joace un meci de pregătire pe perioada disputării meciului din preliminariile CE 2023. A câștigat cu 2-0 în fața lui Heidenheim.
  • În campionat lucrurile nu sunt la nivelul la care se așteaptă. În runda anterioară a pierdut cu 0-1 meciul în care a primit vizita lui Wolfsburg.
  • Cifrele acestea timide o fac să ocupe locul 18 în acest moment, cu 20 de puncte. Are doar un punct mai puțin decât Hertha (locul 16), care merge la barajul de menținere.

Echipă probabilă: Bredlow – Anton, Mavropanos, Ito, Sosa – Endo (c), Karazor, Haraguchi – Dias, Silas, Führich

Pariază la Superbet pe meciurile din Bundesliga!

Plasează pariul