Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Union Berlin vs Koln ponturi și pronosticuri 04.03.2023

De la ora 16:30, Union Berlin și FC Koln se vor duela în cadrul rundei cu numărul 23 din Bundesliga. Meciul va avea loc pe Stadion An der Alten Forsterei.
Union Berlin vs Koln
March 04,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Union Berlin vs Koln

Chiar dacă Union a pierdut jocul din runda anterioar, s-a duelat totuși cu liderul campionatului, iar pe terenul propriu nu a cunoscut încă eșecul. Victorie Union Berlin vă recomand, cotă 1.95 la Superbet.

Ponturi Union Berlin – Koln

Victorie Dinamo București - Cota 2.15⭐
Pariază acum

Union Berlin

  • În runda anterioară a evoluat în meciul care o putea duce pe prima poziție, dar lucrurile nu au fost așa cum a plănuit și a pierdut scorul de 0-3 la Munchen, în duelul cu Bayern.
  • Prestația ei a fost la un nivel bun în cupele europene, unde recent tocmai s-a calificat în optimile Europa League, datorită succesului cu 3-1 la general în dubla cu Ajax Amsterdam.
  • În Germania, după ce a suferit al cincilea eșec stagional, găsim Union Berlin pe locul 3, cu 43 de puncte, la trei puncte în spatele lui Bayern și Dortmund.

Echipă probabilă: Rönnow – Doekhi, Knoche, Leite – Trimmel (c), Laidouni, Khedira, Haberer, Juranovic – Becker, Behrens

FC Koln

  • FC Koln nu pare că se regăsește și în luna februarie a reușit doar o victorie în cele patru meciuri pe care le-a jucat. Atunci juca acasă și trecea cu 3-0 de EIntracht Frankfurt.
  • Imediat după succesul din meciul cu Frankfurt au urmat două jocuri care păreau mai accesibile la o primă vedere, doar că nu și pentru FC Koln și ai săi jucători.
  • Întâi a fost pierdut jocul de la Stuttgart, 0-3, iar apoi cel cu Wolfsburg, de acasă, 0-2. În urma acestor rezultate mai puțin favorabile din luna februarie, a căzut pe locul 12, cu 26 de puncte.

Echipă probabilă: Schwäbe – Schmitz, Hübers, Chabot, Hector (c) – Skhiri, Martel – Maina, Ljubicic, Kainz, – Tigges

Pariază la Superbet pe meciurile din fotbal!

Plasează pariul