Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Union Berlin vs Hoffenheim ponturi și pronosticuri 20.01.2023

Sâmbătă, ora 16:30, An der Alten Forsterei găzduiește meciul dintre Union Berlin și TSG Hoffenheim, eveniment al rundei cu numărul 16 din campionatul Germaniei.
Union Berlin vs Hoffenheim
January 21,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Union Berlin vs Hoffenheim

Forma bună traversată de Union Berlin o poate ajuta în drumul ei de a-și păstra poziția de cupă europeană. Totuși, nu pot omite faptul că Hoffenheim înscrie și ea des, a făcut-o în ultimele patru dueluri. Ambele marchează este recomandarea mea, cotă  1.75 la Superbet.

Ponturi Union Berlin – Hoffenheim

peste 2.5 goluri - Cota 1.80⭐
Pariază acum

Union Berlin

  • Locul său în clasamentul general și faptul că  încă joacă în cupele europene nu este deloc întâmplător. A reușit să țină pasul cu echipele întâlnite și în meciurile de pregătire, unde are victorii pe linie.
  • Union Berlin vrea acum să întrerupă seria de trei etape consecutive în care nu a câștigat în Bundesliga. A pierdut cu 1-4, în disputa cu Freiburg. Cele două s-au duelat în etapa trecută, atunci când Leite a și fost eliminat în minutul 19.
  • În privința clasamentului se poate lăuda cu locul 5 pe care se află. Are 27 de puncte, tot atâtea câte are și Frankfurt, dar golaverajul domnește și decide care dintre ele se poziționează mai bine pentru că este principalul criteriu după cel al punctelor.

Echipă probabilă: Ronnow – Jaeckel, Knoche, Doekhi – Trimmel (c), Haraguchi, Khedira, Haberer, Gießelmann – Becker, Behrens

Accidentați: Leite (suspendat), Schafer, THorsby

Incerți: Jordan

Hoffenheim

  • Aflată pe locul 11, Hoffenheim are 18 puncte și este la șapte puncte distanță de ultimul loc care asigură prezența în ediția viitoare a cupelor europene.
  • TSG a pierdut patru din ultimele cinci meciuri jucate în campionat. Cel mai recent dintre ele s-a încheiat 1-2, acasă, vizitată fiind atunci de către VFL Wolfsburg.
  • De altfel, spectacolul a fost aproape meci de meci garantat, Hoffenheim marcând în ultimele patru etape, deși adversarii au reușit și ei să înscrie.

Echipă probabilă: Baumann (c) – Kabak, Vogt, Nsoki – Skov, Geiger, Stiller, Angelino – Baumgartlinger – Dolberg, Kramaric

Accidentați: Bruun Larsen, Promel

Pariază la Superbet pe meciurile din Bundesliga!

Plasează pariul