Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Union Berlin vs Freiburg ponturi și pronosticuri 13.05.2023

De la ora 16:30, Union Berlin joacă pe terenul propriu în disputa cu Freiburg unde va pleca cu prima șansă conform cotelor. Meciul din runda 32 a Bundesliga este transmis de Digi Sport 2 și Orange Sport.
Union Berlin vs Freiburg
May 13,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Union Berlin vs Freiburg

Încă neînvinsă pe terenul propriu, Union Berlin are mari șanse să se impună din nou profitând puțin și de forma mai puțin bună a adversarului. Victorie Union Berlin este recomandarea mea, cotă 2.15 la Superbet.

Ponturi Union Berlin – Freiburg

Peste 19.5 game-uri - Cota 1.67⭐
Pariază acum

Union Berlin

  • Nu a cunoscut eșecul în meciurile de pe terenul propriu, cu toate că în runda anterioară a pierdut cu 0-1, însă disputa a avut loc pe terenul lui Augsburg.
  • În clasament a căzut pe locul 4, cu 56 de puncte și doar golaverajul face diferența dintre ea și adversarul de sâmbătă.
  • 33 dintre punctele acumulate de berlinezi în acest sezon au venit în fața propriilor suporteri unde au și cea mai bună apărare.

Echipă probabilă: Ronnow – Doekhi, Knoche, Leite – Juranovic, Laidouni, Khedira, Haberer, Roussillon – Behrens, Becker

Freiburg

  • Eliminată din Cupa Germaniei și învinsă în runda anterioară de aceeași echipă, Freiburg are un moralul scăzut și ar putea rata intrarea în grupele Champions League.
  • Se află pe locul 5, cu 56 de puncte, la egalitate cu Union Berlin și cu opt puncte peste ocupanta locului 6. Dacă termină pe acest loc 5 va merge în Europa League.
  • Totodată, o victorie o duce pe locul 4 care asigură prezența directă în grupele Champions League. Pentru a face lucrul acesta are nevoie de un joc mult mai sigur pe el decât în înfrângerile cu Leipzig. 1-5 a fost scorul în semifinalele Cupei Germaniei și 0-1 în runda anterioară din campionat.

Echipă probabilă: Flekken – Kübler, Ginter, Gulde, Günter (c) – Eggestein, Höfler – Weißhaupt, Höler, Grifo – Gregoritsch

Pariază la Superbet pe meciurile din fotbalul german!

Plasează pariul