Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Union Berlin vs Bremen ponturi și pronosticuri 27.05.2023

An der Alten Forsterei găzduiește Union Berlin vs Bremen, duel al rundei cu numărul 34 din Bundesliga. Este chiar ultima rundă, iar meciul este televizat de către Orange Sport.
Union Berlin vs Bremen
May 27,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Union Berlin vs Bremen

Neînvinsă pe terenul propriu în acest sezon, Union Berlin prinde grupele Champions League dacă va câștiga din nou așa cum a făcut-o și în tur. Are capacitatea de a face lucrul acesta, tocmai din acest vă recomand victorie Union Berlin, cotă 1.45 la Superbet.

Ponturi Union Berlin – Bremen

scor corect 2-0 Karolina Muchova - Cota 1.64⭐
Pariază acum

Union Berlin

  • Putea să fie calificată în grupele UCL fără să mai fie nevoită să transpire până în ultima etapă, dar probleme din deplasare își pun amprenta.
  • Union Berlin a pierdut cu 2-4 meciul din runda anterioară în care s-a duelat cu TSG Hoffenheim. A fost 2-1 încă de la pauză, Doekhi marcând unicul gol al berlinezilor, iar în al doilea act Aissa Laidouni a ieșit și el la rampă.
  • Este locul al treilea, cu 59 de puncte și pleacă de pe picior de egalitate cu Freiburg, care este locul 5. Diferența o face golaverajul, iar victoria este singurul rezultat care o duce fără emoții în premieră în Champions League.

Echipă probabilă: Ronnow – Doekhi, Knoche, Leite – Trimmel (c), Laidouni, Khedira, Haberer, Roussillon – Becker, Behrens

Bremen

  • Werder Bremen și-a încheiat sezonul de câteva etape pentru că nu mai avea pentru ce să tragă. Ea are 36 de puncte și ocupă locul 12.
  • Mai mult decât atât, se vede lucrul acesta și prin prisma rezultatelor, unde de patru runde nu a mai învins pe nimeni.
  • După trei înfrângeri consecutive în care ambele au înscris și alb-verzii au pierdut cu 1-2, în runda anterioară 1-1 a arătat tabela de pe Weserstadion. Singurul gol al echipei gazdă de atunci a fost înscris de Romano Schmid.

Echipă probabilă:  Pavlenka – Veljkovic, Stark, Friedl (c) – Schmid, Bittencourt, Gruev, Schmidt, Jung – Füllkrug, Ducksch

Pariază la Superbet pe meciurile din campionatul Germaniei!

Plasează pariul