Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Union Berlin vs Bochum ponturi și pronosticuri 16.04.2023

Duminică, de la ora 18:30, Union Berlin ș VFL Bochum se vor duela în etapa cu numărul 28 din Bundesliga.
Union Berlin vs Bochum
April 16,2023
18:30

Ponturi paruri și pronostic analizat Union Berlin vs Bochum

Învinsă în ultimele două meciuri, Union Berlin nu este deloc în forma pe care a cunoscut-o, dar revine pe terenul propriu unde știe foarte bine să pună problema. Victorie Union Berlin este recomandarea mea, cotă 1.62 la Superbet.

Ponturi Union Berlin – Bochum

peste 18.5 game-uri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Union Berlin

  • În ultimele două meciuri a evoluat pe teren străin, iar lucrul acesta și-a spus clar cuvântul și explică oarecum înfrângerile suferite cu Frankfurt (0-2) și Borussia Dortmund (1-2).
  • Eliminată și din Cupa Germaniei, formația berlineză se află pe locul 3, cu 51 de puncte și rămâne pe ultima treaptă a podiumului indiferent de rezultatul meciului de duminică.
  • Partea bună este că revine pe terenul propriu, locul unde nu a fost învinsă până acum și mai mult, nu a luat gol în trei din ultimele patru jocuri disputate pe An der Alten Forsterei.

Echipă probabilă: Ronnow – Doekhi, Knoche, Jaeckel – Trimmel (c), Laidouni, Khedira, Haberer, Gießelmann – Becker, Behrens

Bochum

  • VFL a avut un derby în runda anterioară pentru evitarea retrogradării și nu a fost deloc rezultatul pe care l-a așteptat. 2-3 a indicat tabela acelui duel, cu Bochum condusă cu 1-0 încă de la pauză.
  • Se află pe locul 15 în clasamentul Bundesliga, cu 26 de puncte. Are trei puncte peste Stuttgart, echipă care se află pe penultima poziție ce duce direct în Zweite Bundesliga.
  • Duminică are meci în deplasare și nu îi place deloc lucrul acesta. Doar 7 puncte acumulate de ea în cele 14 astfel de dueluri o plasează pe penultimul loc într-un clasament al deplasărilor.

Echipă probabilă: Riemann (c) – Janko, Ordets, Masovic, Soares – Stöger, Osterhage – Asano, Förster, Antwi-Adjei – Hofmann

Pariază la Superbet pe meciurile din Bundesliga!

Plasează pariul