Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Stuttgart vs Wolfsburg ponturi și pronosticuri 18.03.2023

Sâmbătă, de la ora 16:30, VFB Stuttgart și Wolfsburg vor fi rivale în cadrul rundei cu numărul 25 din Bundesliga. Meciul are loc pe „Mercedez-Benz Arena”.
Stuttgart vs Wolfsburg
March 18,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Stuttgart vs Wolfsburg

O echipă în ale căror meciuri a înscris și adversarii au făcut același lucru, Stuttgart trebuie să fie din nou la fel de hotărâtă dacă vrea să nu piardă și cu Wolfsburg. Ambele marchează este recomandarea mea, cotă 1.75 la Superbet.

Ponturi Stuttgart – Wolfsburg

victorie Franța - Cota 1.90⭐
Pariază acum

Stuttgart

  • În cursa pentru rămânerea în prima ligă, VFB Stuttgart este cu moralul la pământ după cea de-a treia rundă consecutivă fără victorie.
  • Toate aceste dueluri au fost frumoase și faptul că s-au înscris goluri de o parte și de cealaltă spune totul despre apetitul ofensiv al șvabilor.
  • Cu doar cinci victorii în cele 24 de meciuri, VFB Stuttgart se află pe locul 16, cu 20 de puncte. Are același număr de puncte ca Schalke, care se află pe loc de retrogradare directă.

Echipă probabilă: Bredlow – Anton, Mavropanos, Ito, Sosa – Endo (c), Karazor, Haraguchi – Silas, Tomas, Führich

Wolfsburg

  • Egalul este cel mai des întâlnit rezultat pe care Wolfsburg l-a obținut în trei din ultimele cinci dueluri. La fel s-a întâmplat și în runda anterioară când Union Berlin a stat de partea cealaltă a terenului. 1-1 a fost scorul acelei partide.
  • Neînvinsă de trei meciuri, se află pe locul 8, cu 35 de puncte. Are un deficit de cinci puncte față de Frankfurt, ocupanta ultimului loc care duce în ediția viitoare a cupelor europene.
  • Faptul că urmează să joace în deplasare nu o intimidează, este postura în care a adunat 18 puncte și este pe 4 într-un clasament al echipelor cu cele mai multe puncte adunate pe teren străin.

Echipă probabilă: Casteels – Fischer, Bornauw, Van de Ven, Otavio – Svanberg, Arnold (c), Gerhardt – Baku, Marmoush, Wimmer

Pariază la Superbet pe meciurile din Bundesliga!

Plasează pariul