Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Stuttgart vs Mainz ponturi și pronosticuri 21.01.2023

Sâmbătă, de la ora 16:30, Stuttgart și Mainz se vor duela în cadrul rundei cu numărul 16 din Bundesliga. Meciul are loc pe Mercedes-Benz Arena.
Stuttgart vs Mainz
January 21,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Stuttgart vs Mainz

O foarte bună încasatoare, VFB a primit cel puțin un gol în fiecare din ultimele unsprezece dueluri din campionat. Ambele marchează este recomandarea mea, cotă 1.67 la Superbet.

Ponturi Stuttgart – Mainz

sub 2.5 goluri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

VFB Stuttgart

  • Dornică de a se salva de la retrogradare, VFB Stuttgart se află pe locul 16, cu doar 14 puncte și este la egalitate cu Hertha Berlin. Cu alte cuvinte, acum dacă se va întrerupe campionatul ea va juca meci de baraj pentru menținerea în Bundesliga.
  • Spectaculoasă prin prima evoluțiilor, în ultimele nouă etape nu a încheiat la egalitate, iar victoriile au fost relativ împărțite. A pierdut cu 0-2 meciul cel mai recent pe care l-a avut, contra lui Leverkusen.
  • Statutul de formație vizitatoare a pus-o mereu în dificultate, având doar trei puncte dintr-un total maxim de 21 de puncte. Mai mult, are unul dintre cele mai timide atacuri în asemenea dueluri, dar și una dintre cele mai accesibile apărări.

Echipă probabilă: Müller – Vagnoman, Anton, Mavropanos, Ito – Ahamada, Endo (c), Millot – Silas, Guirassy, Tomas

Accidentați: Sosa, Zagadou

Incerți: Fuhrich

FSV Mainz

  • Precedentele patru etape pe care le-a disputat FSV Mainz s-au încheiat fără ca ea să câștige. Un punct a obținut și acesta în urma celui mai recent duel, 1-1 cu Eintracht Frankfurt.
  • Primește ușor goluri, a încasat 11 doar în ultimele patru jocuri din Bundesliga și 24 la general. Marchează și puțin, are doar 19 goluri înscrise.
  • În clasament este pe locul 10, cu 19 puncte, unul mai mult decât Hoffe și cu două mai puține în comparație cu Werder Bremen, vecinele sale de clasament.

Echipă probabilă: Zentner – Fernandes, Hack, Caci – Widmer (c), Barreiro, Kohr, Martin – Lee – Onisiwo, Ingvartsen

Accidentați: Bell (suspendat), Burkardt, Burgzorg, leitsch, Mustapha

Incerți: Stach

 

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din Bundesliga!

Plasează pariul