Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Stuttgart vs Koln ponturi și pronosticuri 18.02.2023

Începând cu ora 16:30, la Stuttgart, pe „Mercedes-Benz Arena”, VFB Stuttgart și FC Koln se duelează în cadrul rundei cu numărul 21 din Bundesliga.
Stuttgart vs Koln
February 18,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Stuttgart vs Koln

O foarte bună încasatoare și o echipă ușor de accesat din toate punctele de vedere, Stuttgart se va duela acum cu o formație care este pe val și care a luat un gol în ultimele patru meciuri. Mă bazez pe lucrul acesta și pe faptul că FC Koln poate să plece neînvinsă și să răzbune acel eșec suferit în tur. X2 vă recomand, pariul acesta având cotă 1.62 la Superbet.

Ponturi Stuttgart – Koln

sub 3.5 goluri - Cota 1.75⭐
Pariază acum

VFB Stuttgart

  • Pusă la respect în ultimele două meciuri, VFB rămâne penultima în campionatul Germaniei. Are doar 16 puncte, cu unu mai puțin decât echipa aflată pe locul de baraj și trei lungimi de recuperat față de locurile neutre.
  • În urmă cu o săptămână a fost mai bună timp de o repriză. Golul înscris de Fuhrich a făcut ca VFB să conducă cu 1-0 la pauza meciului de la Freiburg, însă lucrurile s-au precipitat pentru ea. Practic, au intrat în normal și adversarul s-a impus cu 2-1.
  • Nu este deloc influențată în bine de faptul că joacă acasă. Mercedes-Benz Arena este locul unde în campionat a luat doar 12 puncte, însă 2023 nu a câștigat. A remizat cu Mainz (1-1) și a fost învinsă cu 2-0 de Werder Bremen.

Echipă probabilă: Müller – Anton, Mavropanos, Ito, Sosa – Haraguchi, Karazor, Endo (c) – Silas, Pfeiffer, Führich

FC Koln

  • Replica oferită de FC Koln în etapa trecută a fost neașteptat de bună. Trebuie să recunosc că mă aștept să primească măcar un gol din partea lui Eintracht Frankfurt, dar nu a fost așa și meciul s-a încheiat cu 3-0 în favoarea „țapilor”.
  • Mai mult decât atât, ajunge la cinci meciuri consecutive în care nu a pierdut, printre aceste rezultate se regăsește și egalul cu Bayern, 1-1.
  • În clasament stă pe locul 11, cu 26 de puncte și este la egalitate cu Borussia Monchengladbach și FSV Mainz. Doar golaverajul face diferența între aceste trei echipe.

Echipă probabilă: Schwäbe – Schmitz, Soldo, Chabot, Hector (c) – Skhiri, Martel – Maina, Huseinbasic, Kainz – Tigges

Pariază la Superbet pe meciurile din Bundesliga!

Plasează pariul