Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Stuttgart vs Freiburg ponturi și pronosticuri 02.09.2023

Cu începere de la ora 16:30, sâmbătă, VFB Stuttgart și Freiburg au meci direct în etapa 3 din Bundesliga. Jocul se dispută pe Mercedes Benz-Arena.
Stuttgart vs Freiburg
September 02,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Stuttgart vs Freiburg

Cele unsprezece goluri înscrise în cele două meciuri ale lui Stuttgart din campionat spun foarte clar care sunt intențiile echipei și posibilitățile sale. Freiburg știe cum se pune problema în fața unei asemenea echipe și atunci golurile nu trebuie să fie o problemă. Ambele marchează este recomandarea mea, cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Stuttgart – Freiburg

victorie West Brom - Cota 1,60⭐
Pariază acum

Stuttgart

  • VFB Stuttgart s-a calificat în șaisprezecimile Cupei Germaniei la chiar primul duel disputat și unde s-a impus cu 4-0 în fața modestei Balingen.
  • Prestația ei a fost la fel de bun și în runda inaugurală din Bundesliga. Gazdă în acel duel, Stuttgart a trecut cu scorul de 5-0 de VFL Bochum.
  • Echipa este limitată și ceea ce s-a întâmplat în sezonul trecut când s-a luptat pentru menținerea în Bundesliga se poate repeta. Vine după un meci în care a condus cu 1-0 la pauză și la final a pierdut cu 1-5, în fața lui RB Leipzig.

Echipă probabilă: Nübel – Stenzel, Anton (c), Zagadou, Ito – Stiller, Karazor – Silas, Jeong, Führich – Guirassy

Freiburg

  • Trei meciuri oficiale a disputat Freiburg în cadrul acestui sezon, iar în fiecare dintre ele a reușit să fie formația mai bună. 2-0 a fost scorul în duelul care i-a adus calificarea în șaisprezecimile Cupei Germaniei.
  • Sezonul l-a continuat la fel de bine, iar în runda inaugurală din Bundesliga a trecut cu 2-1 de Hoffenheim, într-un meci disputat la Sisheiim.
  • În urmă cu o săptămână a jucat acasă și a trecut cu scorul de 1-0 de Werder Bremen. Golul victoriei a venit în minutul 90+6 și l-a avut autor pe rezerva Maximilian Philipp.

Echipă probabilă: Atubolu – Sildillia, Ginter, Lienhart, Kübler – Höfler, Eggestein – Doan, Sallai, Grifo (c) – Höler

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din cadrul Bundesliga și celorlalte ligi de top din Europa!

Plasează pariul