Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Stuttgart vs Borussia Dortmund ponturi pariuri și pronosticuri 15.04.2023

Confruntarea dintre Stuttgart și Borussia Dortmund este una ce contează pentru etapa cu numărul 28 din Bundesliga, aceasta fiind programată să se joace sâmbătă, în data de 15 aprilie, de la ora 16:30, urmând să se desfășoare pe "Mercedes-Benz Arena".
Stuttgart vs Borussia Dortmund
April 15,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Stuttgart vs Borussia Dortmund

Borussia Dortmund este fără dubii o echipă mai puternică, ce ar trebui obțină cele trei puncte în mod normal, însă nu vom merge pe mâna sa. Considerăm un pariu pe goluri este mult mai indicat în această confruntare, minim trei reușite fiind suficiente pentru a ne aduce profit. Recomandarea noastră primește o cotă de 1.70 la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Stuttgart – Borussia Dortmund

Peste 33,5 game-uri - Cota 1.44⭐
Pariază acum

Stuttgart

  • Este departe de echipa care amenința în campionatul german, dar care juca și în competițiile europene, în ultimii ani având prestații modeste, cum, de altfel, este cazul și în actuala stagiune, având în vedere faptul este angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării.
  • Gruparea gazdă este în acest moment în zonaroșie” a clasamentului din Bundesliga, ocupând locul 16, cel care duce la baraj. Până acum a izbutit cinci victorii, remizând de opt ori, suferind 14 înfrângeri, în urma acestor înfruntări punctând de 32 de ori, încasând 47 de goluri.
  • Stuttgart are un moral bun înainte de startul acestei partide, venind după două victorii. Mai întâi, aceasta a învins-o pe Nurnberg în cupă, făcând pasul spre semifinale, urmând apoi un succes în campionat cu Bochum, impunându-se cu 2-3 în deplasare.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Borussia Dortmund

  • Este una dintre marile forțe ale fotbalului german, care, din punct de vedere al valorii, al experienței, dar și al parcursului din campionat, este mult peste nivelul adversarei sale, așa nu este o surpriză faptul pornește ca favorită, chiar dacă joacă în deplasare.
  • „Galben-negrii” încă speră la titlu, în prezent ocupând locul secund al clasamentului din Bundesliga, fiind la două puncte de primul loc, ocupat de rivala Bayern Munchen. Până acum, în decurs de 27 de etape, aceștia au reușit 18 victorii și doua remize, suferind șapte înfrângeri, în urma acestor înfruntări înscriind 59 de goluri, primind 36.
  • Dortmund vine după un succes, în ultimul joc reușind o învingă pe Union Berlin pe teren propriu, câștigând cu 2-1. Trebuie însă menționat faptul este fără victorie în deplasare de patru partide, pierzând cu Chelsea, Bayern și Leipzig, remizând cu Schalke.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Borussia Dortmund

Pariază pe Cota 1.70 la Betano!

Plasează pariul