Stuttgart - Bayern Munchen. Se anunță spectacol pe Mercedes Benz Arena.

Cel mai interesant duel al acestei runde cu numărul 2 din Bundesliga este cel programat în această sâmbătă de la ora 19:30 între Stuttgart și Bayern Munchen, joc ce se va disputa pe Mercedes Benz Arena. Campioana este pe val după prima victorie din noul sezon, în timp ce oaspeții caută să își revină după primul eșec.
stuttgart bayern

Stuttgart, gazda acestei partide, pornește cu șansa a doua la câștigarea meciului fiind de departe formația net inferioară din punct de valoric față de combatanta din această seară. Fosta echipă a lui Alexandru Maxim a fost extrem de aproape de o calificare în cupele europene, însă finalul de sezon nu a mai putut să salveze ceea ce s-a stricat de-a lungul campionatului, astfel că Stuttgart trebuie să se mulțumească cu faptul că va avea ocazia să se lupte din nou în primul eșalon. După o vară în care majoritatea amicalelor au adus lucruri pozitive pentru alb-roșii, aceștia nu au debutat cum și-ar fi dorit în noul sezon. Stuttgart a pierdut pe terenul celor de la Mainz, scor 1-0, într-o partidă în care au încercat să se impună sau măcar să scoată un rezultat pozitiv, însă lipsa de șansă și de concentrare la finalizare și-au spus cuvântul.

Bayern Munchen exultă după prima etapă din noul sezon și este pregătită să câștige următoarele partide pentru a începe să ia un avans în fruntea Bundesligii, fiind liniștită pe viitor din acest punct de vedere, așa cum s-au derulat până acum campionatele în Germania pentru legenda fotbalului nemțes. Echipa lui Niko Kovac venea după un debut excelent în noul sezon competițional grazie disputării Supercupei, trofeu câștigat în fața celor de la Eintracht Frankfurt cu scorul de 5-0, Lewandowski arătând din nou de ce este unul dintre cei mai buni nouari din lume. Start-ul de sezon le-a oferit un adversar extrem de dificil în prima etapă, Hoffenheim venind pe Allianz Arena să realizeze surpriza. Bayern nu a fost de acord cu acest lucru, reușind să se impună destul de categoric cu scorul de 3-1, și astfel are un moral excelent înaintea deplasării din Germania.

Cele două formații sunt pregătite să facă spectacol în această seară pe Mercedes Benz Arena mai ales că Stuttgart este obligată să iasă la joc și să marcheze în poarta celor de la Bayern dacă speră la un rezultat pozitiv. Voi miza astfel pe un gol marcat de ambele formații și pe cel puțin 3 la finalul jocului.

Pronosticuri Athletic Bilbao - Real Madrid