Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Schalke vs Stuttgart ponturi pariuri și pronostic analizat 25.02.2023

În runda cu numărul 22 din Bundesliga sunt programate nouă evenimente, iar unul dintre ele este cel de la Gelsenkirchen. Veltins Arena găzduiește meciul dintre Schalke 04 și VFB Stuttgart, programat să înceapă la ora 19:30.
Schalke vs Stuttgart
February 25,2023
19:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Schalke vs Stuttgart

Dată fiind situația critică a echipei gazdă cred că VFB va încerca să profite de faptul că este la un nivel puțin mai bun și mizez pe X2, cotă 1.40 la Superbet.

Ponturi Schalke – Stuttgart

Peste 19.5 game-uri - Cota 1.57⭐
Pariază acum

Schalke

  • Cu probleme reale în joc, Schalke a reușit să obțină a patra remiză consecutivă identică. A fost 0-0 în meciul cu Union Berlin, rezultat foarte bun pentru ea, dar nu și pentru pariorilor.
  • Ultima în Bundesliga indiferent de ceea ce se va întâmpla sâmbătă, Schalke are doar 13 puncte, cu patru mai puține față de Hertha Berlin, formația aflată imediat în fața ei.
  • Aceeași echipă nu este doar ultima în clasamentul la puncte, ci și când vine vorba despre echipele cu cele mai puține goluri înscrise. Doar în 14 rânduri a reușit să înscrie.

Echipă probabilă: Fährmann – Can Aydin, Yoshida (c), Jenz, Uronen – Kral, Balanta – Drexler, Zalazar, Bülter – Frey

Stuttgart

  • Ajunsă la 19 puncte, VFB a reușit să urce pe locul 14, unde este la egalitate cu TSG Hoffenheim și VFL Bochum. Toate acestea sunt angrenate în lupta pentru evitarea retrogradării.
  • Moralul șvabilor este ridicat după cele întâmplate în urmă cu o etapă. 3-0 a fost scorul prin care Stuttgart a trecut de FC Koln, doar că atunci evolua acasă.
  • Nu a dat înapoi nici când a jucat pe teren străin, a reușit acolo să înscrie în ultimele cinci astfel de partide. Toate aceste jocuri au adus cel puțin trei reușite.

Echipă probabilă: Bredlow – Anton, Mavropanos, Ito, Sosa – Endo (c), Karazor, Haraguchi – Gil Dias, Silas, Führich

Pariază la Superbet pe meciurile din Bundesliga!

Plasează pariul