Germania

RB Leipzig vs Mainz ponturi și pronosticuri 01.04.2023

De la ora 16:30, Leipzig este orașul care deschide porțile Red Bull Arena pentru confruntarea formației gazdă din runda 26 a Bundesliga. RB Leipzig – Mainz pleacă cu formația gazdă în rolul echipei favorite. Reușește să confirme lucrul acesta?


Ponturi pariuri și pronostic analizat RB Leipzig vs Mainz

Opt goluri a încasat Leipzig în ultimele două meciuri și nu a reușit să înscrie, doar că acum a avut mai mult timp de a pune la punct ceea ce atunci nu a funcționat. Victorie RB Leipzig este recomandarea mea, cotă 1.53 la Superbet.

Ponturi Leipzig – FSV Mainz

Leipzig

  • Eliminată din cupele europene după 1-8 la general cu Manchester City, Leipzig se poate focusa acum doar pe meciurile din Bundesliga și Cupa Germaniei.
  • așteaptă o perioadă dificilă, cu Leipzig c are în decurs de șapte zile va juca cu Mainz (Bundesliga), Dortmund (Cupa Germaniei) și Hertha (Bundesliga).
  • A căzut pe 5, cu 45 de puncte și speră să recupereze acel punct mai puțin pe care îl are față de Freiburg, locul 4 și ultimul care asigură prezența în grupele Champions League. A risipit trei puncte în runda anterioară, când 0-1 a fost scorul meciului de la Bochum.

Echipă probabilă:  Blaswich – Henrichs, Orban (c), Gvardiol, Raum – Szoboszlai, Laimer, Haidara, Olmo – Silva, Werner

FSV Mainz

  • Karim Onisiwo este jucătorul care a bifat câteva minute în meciul dintre naționala Austriei și Estoniei. Nouă minute a evoluat pentru austrieci.
  • Selecția sa la echipa națională a venit în urma prestației bune în tricoul lui FSV Mainz pentru care a și marcat în cel mai recent duel.
  • A încheiat doar 1-1 cu Freiburg, unde golul lui Onisiwo venit în minutul 90+6 a stabilit scorul final. Totul s-a întâmplat în fața a peste 26.000 spectatori veniți să o susțină în cursa ei spre o clasare cât mai bună. Este pe locul 9, cu 37 de puncte, la egalitate cu Leverkusen.

Echipă probabilă: Zentner (c) – Hanche-Olsen, Bell, Fernandes – da Costa, Barreiro, Stach, Caci – Lee – Ingvartsen, Ajorque


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri