RB Leipzig - Stuttgart. Se anunță un meci destul de închis pe Red Bull Arena

O nouă reprezentație a celor de la Leipzig are loc în această săptămână chiar la mijlocul ei în etapa intermediară cu numărul 5 din Bundesliga. Fosta ocupantă a locului 2 din urmă cu două sezoane va disputa o partidă contra celor de la Stuttgart pe teren propriu începând cu ora 21:30 pe Red Bull Arena.
Leipzig stuttgart

RB Leipzig și-a pierdut destul de mult din suflul sezoanelor precedente când reușea lucruri extrem de importante în Bundesliga și Europa, iar parcă anul acesta nimic nu se așează pentru Kampl&Co. Antrenorul german Ragnick a încercat să schimbe câte ceva în cadrul sistemului și a tacticii însă fără rezultate notabile pe tabelă pentru Leipzig care nu au mai cunoscut sentimentul unei victorii de la ultimul joc de acasă, scor 3-2 în fața lui Hannover când a suferit destul de mult în compartimentul defensiv. Debutul european a fost destul de slab pentru Leipzig care a pierdut meciul prieteniei contra lui Salzburg, scor 2-3, și a remizat în etapa de weekend cu Frankfurt pe terenul acesteia, scor 1-1.

Stuttgart are un start de sezon și mai slab decât formația din Leipzig care din păcate nu se regăsește deloc în niciun joc pe care l-au disputat până acum în Germania, având mari probleme în toate compartimentele, mai ales în cel de la mijlocul terenului care ar trebui să facă tranziția între atac și apărare. Formația antrenată de la margine de turcul Korkut a debutat cu 2 înfrângeri în Bundesliga în fața lui Mainz și Bayern, ne reușind în acele partide să înscrie niciun gol, urmând ca apoi să aibă o descătușare de orgoliu și să marcheze de 3 ori în poarta lui Freiburg, tot fără folos pentru alb-roșii care au remizat cu un 3-3 de excepție. Etapa precedentă a adus un rezultat alb pe arena proprie, 0-0 în fața lui Dusseldorf și iată cum Stuttgart rămâne până în acest moment fără victorie în Bundesliga.

Lucrurile se prezintă destul de slab pentru ambele formații, și în cele din urmă ar trebui să existe un moment de revigorare atât pentru Leipzig cât și pentru Stuttgart însă nu cred că de această dată va fi ceva diferit în jocul prestat de acestea. Voi miza astfel pe un fotbal destul de șters, fără prea multe ocazii de gol și implicit fără goluri, iar tabela la final are șanse mari să arate un mare rezultat de egalitate ce va împărți punctele între cele două echipe.

Pont pariuri Inter - Milan