Pronosticuri pariuri - Freiburg vs Koln - Bundesliga


Pronosticuri pariuri – Freiburg vs Koln – Bundesliga

Freiburg vs Koln

Freiburg vs Koln, un meci intre doua echipe ce au mari emotii in privinta ramanerii in Bundesliga.

Fara indoiala, meciul zilei in Bundesliga este cel de la Dortmund dintre Borussia si Bayern Munchen, insa si duelul Freiburg vs Koln este unul foarte important pentru zona retrogradarii. Gazdele sunt deasupra liniei doar datorita golaverajului superior celui al lui Hamburger, in timp ce oaspetii sunt ceva mai relaxati, avand o marja de 5 puncte fata de ocupanta locului 18.

Freiburg vine dupa 3 victorii consecutive in fata lui Koln si are moralul ridicat si pentru ca in ultima etapa a invins pe Augsburg, echipa de pe locul 6 in acest moment. Eroul meciului nu a fost unul dintre jucatorii de atac ci … portarul Burki care a facut minuni intre buturi. Fata de meciul cu Augsburg revin in primul 11 fundasul central Torrejon si mijlocasul Darida, jucatori ce au ispasit cate o etapa de suspendare. Si atacantul Petersen si-a castigat un loc de titular dupa ce a marcat in meciul precedent. Antrenorul Streich nu are nici un jucator accidentat sau suspendat.

Echipa probabila Freiburg: Burki – Riether, Torrejon, Mitrovic, C. Gunter – Frantz, Darida – Klaus, Schmid – Petersen, Mehmedi

Koln a mers foarte bine in turul campionatului, mai ales ca vine din postura de nou promovata. Insa in 2015 a bifat doar doua victorii in 9 etape, Cu Frankfurt si Hamburger. Fiecare punct este acum important pentru echipa antrenata de Stoger si cred ca oaspetii se multumesc cu remiza, mai ales ca atacanrul Deyverson este accidentat.

Echipa probabila Koln:  Horn – Olkowski, Maroh, Wimmer, Hector – Risse, Vogt, M. Lehmann, Peszko – Osako, Ujah

Freburg este echipa ce are mai multa nevoie de victorie si care se prezinta mai bine din punct de vedere moral.  Miza punctelor isi va pune amprenta asupra jocului si nu trebuie sa ne asteptam la multe goluri.

Pronostic Freiburg vs Koln: 1 DNB @ 1,80 la Sportingbet

Pont cota mare Freiburg vs Koln: sub 1,5 goluri @ 2.65 la Sportingbet

Scris de Valy

Pronosticuri Aprilie: 3W – 0L – 0V

Vezi pe net acest duel: Freiburg vs Koln live online